Agenţia de turism Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a lansat recent ofertele de vacanţă pe...
disneyland_parisAgenţia de turism Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a lansat recent ofertele de vacanţă pe anul 2014 pentru parcul de distracţii Disneyland Paris.

Astfel, pentru un sejur în hotelurile de două stele Santa Fe sau Cheyenne, preţul porneşte de la 185 de euro de persoană pentru 2 zile (3 nopţi) de cazare cu mic dejun, bilete de acces în ambele parcuri Disney, pe toata durata sejurului, Magic Hours – 2 ore suplimentare în Disney, standard Fastpass şi shuttle bus gratuit hotel-parc.

În ceea ce priveşte cazarea în unităţile de trei stele din incinta unuia dintre cele mai cunoscute şi apreciate parcuri de distracţii din lume, preţurile pornesc de la 239de euro de persoană/sejur şi pot ajunge la 294 de euro de persoană/sejur, turiştii beneficiind de tarife speciale reduse cu 30% la înscrierile de tip super early booking.

Pentru cele două hoteluri clasificate la patru stele aflate în oferta Christian Tour, Magic Circus şi Dream Castle, tariful pentru un sejur de 2 nopţi se ridică la 337 de euro de persoană.

Trebuie să ţineţi minte faptul că pentru copiii de până la 11 ani şi inclusiv, călătoria la Disneyland Paris este gratuită cu condiţia de a fi însoţiţi de minimum un adult în cameră. Gratuitatea este valabilă pentru un sejur în perioada 01.01 – 02.04.2014. Pentru un sejur până la 01.01.2014, copiii până la 6 ani inclusiv beneficiază de gratuitate.

Această ofertă a agenţiei Christian Tour pentru vacanţele la Disneyland Paris este valabilă doar pentru plecări în perioada noiembrie 2013 – aprilie 2014.

Disneyland Paris este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș aflat în zona de est a Parisului. Complexul este situat la 32 kilometri de centrul Parisului.

Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, zona de food şi de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney (la care se adaugă alte şapte hoteluri partenere). De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.