Travel Trends: Antigua, Bermuda, Cape Town și Mauritius cu până la 25% mai ieftine Travel Trends: Antigua, Bermuda, Cape Town și Mauritius cu până la 25% mai ieftine
British Airways lansează o nouă promoţie pentru oaspeţii săi care vor să călătorească către destinații importante din America Latină, Asia, Africa și Caraibe. Compania... Travel Trends: Antigua, Bermuda, Cape Town și Mauritius cu până la 25% mai ieftine
caraibeBritish Airways lansează o nouă promoţie pentru oaspeţii săi care vor să călătorească către destinații importante din America Latină, Asia, Africa și Caraibe. Compania le oferă acestora reduceri de până la 25% pentru bilete dus-întors în cabina World Traveller (economic).

Promoţia este valabilă până pe 17 septembrie 2013 pentru biletele în cabina World Traveller, pentru călătorii ce vor avea loc până pe 15 aprilie 2014.

Iată câteva dintre destinaţiile incluse în promoţie şi preţurile reduse:

destinatii

Preţurile includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.