Toamna vine cu o serie la noutăţi la Orange. În cadrul unei întâlniri cu presa, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe...
orange_telecomToamna vine cu o serie la noutăţi la Orange. În cadrul unei întâlniri cu presa, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală a prezentat ofertele cu care îi întâmpină pe actualii şi potenţialii clienţi, atât persoane fizice cât şi de business, întorşi din vacanţă.

Astfel, începând din 16 septembrie, toate abonamentele Orange includ trafic de date, aplicaţia Orange Antivirus pentru navigare pe internet în deplină siguranţă, servicii de stocare şi de protecţie a informaţiilor din telefon, precum şi servicii de divertisment. Serviciile şi aplicaţiile noi din oferta de toamnă, incluse în abonamente, sunt menite să simplifice accesul clienţilor la lumea digitală şi să le ofere experienţe complete de utilizare a noilor tehnologii, oriunde şi de pe ce orice tip de ecran.

“Tendinţele momentului se duc spre digitalizare. Am aflat că 40% dintre utilizatorii de smartphone pun mai întâi mâna pe telefon dimineaţa imediat ce se trezesc. Jumătate dintre utilizatori îl folosesc pentru a-şi verifica conturile de pe reţelele sociale, iar 90% dintre cei care au un telefon inteligent caută şi fac schimb de informaţii de pe aceste device-uri. Aceste lucruri ne-au condus la o creştere anuală de 40% a traficului de date. De aceea am decis să facem câteva schimbări în oferta noastră şi să o adaptăm cerinţelor”, a declarat Jean Francois Fallacher, CEO Orange România.

Astfel, clienţii care aleg abonamentele Delfin vor avea de acum trafic de date inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil şi bonus aplicaţia Orange Antivirus.

Cei ce optează pentru abonamentele Cangur vor beneficia de pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil, iar ca bonus spaţiu de stocare în Orange Cloud, aplicaţia Orange Antivirus şi trafic gratuit prin aplicaţia Libon.

Clienţii care aleg abonamentele Tigru vor primi bonus aplicaţia Orange Antivirus, precum şi spaţiu de stocare în Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, aceştia vor primi, în plus, aplicaţia Deezer şi serviciul Back-up Kit.

Pregătite pentru performanţă, abonamentele Panteră aduc, începând de astăzi, o abundenţă de date, cea mai rapidă conexiune de internet pe mobil, la viteze 4G, pe lângă servicii oferite bonus: aplicaţia Orange Antivirus, serviciul Backup Kit, Asigurarea pentru telefon şi aplicaţia Orange TV Go, care oferă acces la TV de pe orice tip de ecran.

Din 18 septembrie, utilizatorii de cartele PrePay vor beneficia de un nou portofoliu simplificat de opţiuni, toate cu trafic de date inclus. În premieră, clienţii PrePay vor avea posibilitatea de a folosi internet pe mobil la viteze 4G.

“Am luat în considerare rapoartele venite în urma festivalului Summer Well. Dacă în 2012, upload-ul de date era de 50%, în acest an procentul a urcat la 146. Vedem o schimbare în folosirea traficului de date: oamenii sunt activi pe internet şi produc conţinut propriu, nu doar citesc sau caută informaţii”, a mai spus Fallacher.

O altă noutate de la Orange este portofoliul de abonamente Business Open, care le oferă clienţilor companii mici şi mijlocii flexibilitatea necesară pentru a-şi crea propria combinaţie de resurse şi servicii, în funcţie de mărimea companiei, de buget, de angajaţi şi de nevoile de comunicare. Abonamentele oferă, în funcţie de valoarea lor, un număr de unităţi, care pot fi folosite pentru apeluri şi SMS-uri naţionale şi internaţionale, spaţiu de stocare în Orange Cloud, Asigurarea pentru telefon, Orange Antivirus şi serviciul Backup Kit. Toate abonamentele Business Open au trafic de internet inclus, ce poate fi utilizat la viteze de până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload, în funcţie de aria de acoperire şi de valoarea abonamentului.

Totodată, pentru a aduce mai aproape clienţilor beneficiile tehnologiei 4G, portofoliul Orange de smartphone compatibile 4G (care este în acest moment de 7 device-uri) se va imbogăţi cu 5 noi modele: Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G şi Samsung Galaxy Note 3.

Cei ce aleg aceste modele vor beneficia în acelaşi timp de avantajele tehnologiei HD Voice. De asemenea, Orange va aduce, în exclusivitate, două smartphone-uri accesibile, Orange Zali, din gama proprie şi modelul Samsung Galaxy Trend Lite. Mai mult, clienţii pot alege telefonul Nokia Lumia 520, primul terminal cu sistem de operare Windows aflat în oferta best deal, la cel mai bun preţ de pe piaţă şi disponibil într-o gamă variată de culori.

De la mijlocul lunii octombrie, la Orange va fi disponibilă şi tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1, o tabletă 4G.

Totodată, Orange va oferi din această toamnă şi aplicaţia Orange Antivirus, care le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi proteja telefoanele şi tabletele, cu sistem de operare Android, împotriva viruşilor, a aplicaţiilor ce pot reprezenta un pericol şi de a fi în deplină siguranţă atunci când navighează pe net. Aceasta este oferită ca bonus la toate abonamentele Delfin, Cangur, Tigru şi Panteră.

Orange Antivirus, alături de Orange Content Lock, reprezintă ultimele aplicaţii introduse în programul Orange Care, cu rolul de a le asigura clienţilor un conţinut sigur, indiferent de programele şi aplicaţiile folosite.

Pentru o experienţă de vizionare cu totul nouă şi mobilitate maximă, Orange TV Go aduce clienţilor posibilitatea de a avea acces la serviciul Orange TV de pe orice tip de dispozitiv – desktop, laptop, smartphone şi tabletă, fără a fi restricţionaţi de tipul de conexiune de internet. Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clienţii care au un abonament Orange TV sau un abonament Panteră, conform pachetului lor, urmând ca, în curand, să fie disponibile oferte pentru toţi clientii Orange.

Utilizatorii pot urmări prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go atât canalele TV preferate, cât conţinut video la cerere. Orange TV Go este oferit ca bonus la toate abonamentele Panteră.

„Ne dorim să facem tehnologia accesibilă pentru toţi clienţii noştri, pe toate dispozitivele, de aceea am introdus trafic de internet în toate ofertele noastre, dar în acelaşi timp ne dorim să le asigurăm şi mijloacele necesare pentru ca experienţa de utilizare a internetului să fie sigură, cu ajutorul aplicaţiei Orange Antivirus. Orice client care foloseşte serviciile digitale de la Orange va primi suportul personalizat, de care are nevoie, atunci când ne vizitează magazinele, caută informaţii pe site-ul nostru, face cumpărături online din magazinul virtual sau ne apelează pentru consiliere prin telefon. De asemenea, prin Orange TV Go, clienţii noştri îşi pot regăsi conţinutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar şi continut video la cerere, filme şi videoclipuri de la Daily Motion”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange.

Potrivit acestuia, operatorul de telefonie este în discuţii pentru introducerea canalului HBO în oferta de posturi TV.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.