Compania Entersoft, un furnizor de soluții software de business pentru companii mici și mijlocii, anunță lansarea unei noi versiuni pentru aplicația Entersoft Mobile, compatibilă...
gadget IT-internet-technologyCompania Entersoft, un furnizor de soluții software de business pentru companii mici și mijlocii, anunță lansarea unei noi versiuni pentru aplicația Entersoft Mobile, compatibilă cu cel mai nou sistem de operare pe care gigantul Apple l-a lansat pe 10 septembrie, iOS7.

Pentru o cât mai bună funcționare, utilizatorul trebuie sa faca upgrade al aplicației înainte de trecerea la noul sistem de operare, metoda Device ID înregistrând schimbări majore.

Entersoft Mobile este o soluție creată pe o platformă tehnologică de ultimă generație, are un consum redus de resurse și poate fi utilizată atât în regim individual, cât și complet integrată cu aplicații de tip ERP și CRM Entersoft.

Entersoft Mobile oferă funcționalități precum:

  • Automatizarea forței de vânzări (SFA)
  • Gestiunea comenzilor și a vânzărilor
  • Gestiunea creanțelor
  • Managementul contactelor și al întâlnirilor
  • Service și asistență

Pe baza informațiilor din back-office, Entersoft Mobile pune la dispoziția utilizatorilor rapoarte analitice complexe despre vânzările realizate, obiective și abateri de la buget, cotă de piață pe diverse segmente și zone, impactul campaniilor de marketing și altele. Astfel, soluția oferă vizibilitate în timp real asupra performanțelor companiei și a angajaților, precum și o bază solidă de susținere a deciziilor.

Mai mult decât atât, componenta Entersoft Mobile 360 furnizează capacități de management online, în timp real, prin instrumente de raportare și Business Intelligence, oriunde și oricând, pe orice dispozitiv mobil, Apple sau compatibil cu Windows.

“Creșterea susținută a Entersoft România s-a datorat îmbunătățirilor constante aduse platformei prin abilitatea echipei de dezvoltare și suport regional de a veni în întâmpinerea tuturor cerințelor tehnice de ultimă oră. Entersoft Mobile extinde utilizarea soluțiilor Entersoft oriunde și oricând, în aceleași condiții ca la birou, ducând astfel la creșterea productivității și eficienței, reducând timpului de operare cu până la 30%”, menționează Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Soluțiile Entersoft Mobile pentru companii pot fi testate în cadrul evenimentului Internet and Mobile World din 9-10 octombrie 2013, la standul companiei.

Compania Entersoft România, furnizor de soluții software de business pentru companii mici și mijlocii, dar și pentru departamente ale marilor corporații, a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia.

Printre clienții Entersoft România se numără JTI România, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution și CaliVita.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.