Megan Fox, una dintre cele mai în vogă actriţe de la Hollywood, este imaginea noului parfum lansat de producătorul de cosmetice Avon, unul dintre...
avon-instinct-fragranceMegan Fox, una dintre cele mai în vogă actriţe de la Hollywood, este imaginea noului parfum lansat de producătorul de cosmetice Avon, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa MLM (vânzări directe), Avon Instinct.

În premieră imaginea unui parfum Avon, senzuala Megan Fox adresează tuturor femeilor îndemnul de a fi sexy și pline de încredere și, mai presus de orice, de a avea curajul să-și urmeze instinctele în orice clipă.

Noua apă de parfum s-a născut în urma colaborării cu parfumierul Rodrigo Flores-Roux, a cărui principală sursă de inspirație a fost senzualitatea femeii încrezătoare: Acea ipostază sexy și plină de încredere a femeilor m-a inspirat să creez Avon Instinct. “Am vrut un parfum care să le încurajeze să își exploreze simțurile. Prin aroma de neuitat, apa de parfum Instinct te încurajează să îți pui în evidență feminitatea, sa fii tu însăți. După cum ne spune creatorul, este vorba despre amestecul olfactiv care te invită pur și simplu să te lași purtată de instinct”, spun reprezentanţii Avon.

Parfumul Avon Instinct te va inspira să te lași condusă de intuiția feminină, care îți poate transforma orice zi într-un eveniment special. Acordurile citric-fructate ce se împletesc cu notele de camelie, lemn de santal, fruct stea și mosc te vor provoca încă de la prima pulverizare.

Noua apă de parfum face parte din gama Instinct, alături de deodorantul și loțiunea de corp cu aceeași aromă exotică. Gama include și versiunea masculină a produselor, bazate pe un amestec de mandarină sălbatică, salvie și lemn de abanos. Produsele vor fi disponibile începând cu data de 26 septembrie 2013 și pot fi comandate prin intermediul Reprezentanților Avon.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.