Monitoarele realizate de producătorul de electronice Samsung au câștigat trei premii oferite de organizația SEAD –Super-efficient Equipment and Appliance Deployment. Astfel, modelul S22C200 a...
SC200Monitoarele realizate de producătorul de electronice Samsung au câștigat trei premii oferite de organizația SEAD –Super-efficient Equipment and Appliance Deployment.

Astfel, modelul S22C200 a câștigat la categoria “Cel mai bun monitor de dimensiuni medii, sub 23 de inci”, iar S27C450 a câștigat premiul pentru “Cel mai bun monitor de mari dimensiuni de peste 23 de inci”.

În plus, un monitor prototip de 23.6 inci cu tehnologie LED backlit a câștigat premiul pentru cel mai eficient model de acest tip din punct de vedere energetic.

Gama de 23.6 inci cu ecran LED backlit a primit premiul pentru cea mai eficientă tehnologie în curs de dezvoltare. Acest prototip de monitor este cu 53% mai eficient decât modelele similare aflate pe piață. Gama va fi disponibilă la nivel global în următorii doi ani.

Premiile internaționale SEAD au fost oferite pentru prima dată în 2011 în cadrul Conferinței Ministeriale pentru Energie Verde, la care au participat reprezentanți ai ministerelor energiei din 16 țări, precum Franța, Germania și Coreea. În cadrul evenimentului au fost evaluate produse care sunt comercializate în America de Nord, Europa, Australia și India, având drept criteriu central eficiența energetică.

Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie. Compania are 270,000 de angajați din 79 de țări şi realizează vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.