În perioada 12-30 septembrie, are loc, în cadrul evenimentelor Internetics 2013, o competiţie de GIF-uri animate, pe tema “when you work in online”. Competiţia...
gif_experimentalistÎn perioada 12-30 septembrie, are loc, în cadrul evenimentelor Internetics 2013, o competiţie de GIF-uri animate, pe tema “when you work in online”.

Competiţia se va desfăşura pe platforma experimentalist.ro, iar provocarea de a realiza un GIF care să ilustreze cât mai creativ cum este să lucrezi în industria de online se adresează tuturor celor pasionaţi de GIF-uri. Acestea pot fi create în orice program şi trebuie să fie relevante pentru tema propusă, dar şi originale şi amuzante. Mai multe detalii despre competiţie găsiţi pe experimentalist.ro, în zona provocărilor.

Cea mai bună lucrare înscrisă în competiţie va fi aleasă de un juriu format din: Cristian Neagoe (Şapte Seri), Cristian Vasile (Bucureştiul Optimist, feeder.ro), Iulian Fecioru (Copywriter, Gavrilă & Asociaţii) şi Edouard Cubassa (Art Director, Arsenoaiei & Mătăşel).

Câştigătorul va fi anunţat în cadrul galei Internetics 2013, care va avea loc în luna octombrie, în Bucureşti şi va fi premiat cu o unealtă grafică Inkling de la Wacom şi cu un trofeu special, oferit de Grolsch.

Mai multe informaţii despre evenimentele Internetics 2013 găsiţi pe www.internetics.ro.

Fondat şi organizat de către The Institute, Internetics este un festival de branding, marketing şi advertising online, care fixează standardele în comunicarea online din România prin premierea celor mai bune campanii interactive, site-uri şi tool-uri de promovare online şi încurajarea creativităţii şi a strategiei.

Internetics a apărut în 2001, încă de la începutul conturării industriei de online din România, contribuind pe parcursul acestor ani la creşterea şi dezvoltarea acesteia.

The Institute este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine şi Noaptea Agenţiilor, organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO şi ADC*RO Awards.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.