Povestea Chie Mihara a inceput in Brazilia, care a continuat in New York, care a traversat oceanul in Japonia si care a primit candoarea spaniola....
factory1Povestea Chie Mihara a inceput in Brazilia, care a continuat in New York, care a traversat oceanul in Japonia si care a primit candoarea spaniola. Este vorba despre colectiile de pantofi Chie Mihara, un designer al carui background multicultural este reflectat cu prisosinta in toate aspectele creatiei.

In ianuarie 2002, cand designerul Chie Mihara si-a lansat prima linie de incaltaminte in orasul spaniol Elda, nu s-a gandit decat la variantele care lipseau cu desavarsire din dressing-ul femeilor moderne si catre care acestea nutreau de ani buni: pantofi care sa alature design-ul unui grad de confort sporit, care sa starneasca dorinta purtarii, dar care sa nu devina o corvoada la finalul zilelor de lucru.

Chie Mihara se bucura de peste 1000 de clienti in intreaga lume, colectiile sale fiind prezente in reputate department store-uri precum Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Selfridges, Isetan sau Le Bon Marché.

In Romania, pantofii Chie Mihara se regasesc in selectia concept-store-ului Experiment Point, iar in aceasta perioada pot fi achizionati cu un discount cuprins intre 30% si 50%.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.