Începând din luna septembrie, un nou magazin își deschide porțile pentru amatorii de fitness și mișcare: Sportpartner.ro, magazinul cu cel mai mare și mai...
Sportpartner (15)Începând din luna septembrie, un nou magazin își deschide porțile pentru amatorii de fitness și mișcare: Sportpartner.ro, magazinul cu cel mai mare și mai diversificat sortiment de articole fitness din România. Produsele sunt disponibile atât online, cu livrare în toată țara, cât și în showroom-ul deschis în București, pe Șos. București Nord nr. 10, în incinta complexului de birouri Global City Business Park.

Pe o suprafață de 250 metri pătrați, clienții Sportpartner.ro vor găsi cel mai mare sortiment de articole de fitness, dar și mărci de top din tenis, tenis de masă, badminton, volei, înot, darts, box sau sporturi pe roți (biciclete, role, skateboard-uri).

Sportpartner.ro se adresează mai ales iubitorilor de fitness, pe care îi așteaptă cu cea mai bună selecție de produse: peste 50 de aparate, atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz profesional. Produsele vin de la mărci de top în domeniu și acoperă toate categoriile de preț, de la standard până la premium. Branduri precum Tunturi, cea mai apreciată marcă de fitness europeană, Body Sculpture, brand de renume mondial sau Bremshey vor fi prezente cu numeroase articole în oferta Sportpartner.ro. În plus, clienții vor descoperi în magazin produsele Sport Vision, marcă proprie Sportpartner.ro, dezvoltată special pentru cerințele pieței locale, înscrisă în segmentul de preț mediu/premium.

Experiență de peste șapte ani pe piața locală

Cu o investiție inițială de peste 120.000 de euro, Sportpartner.ro este inaugurat după șapte ani de la intrarea pe piață a antreprenorilor care dețin magazinul. Experiența acestora se bazează în primul rând pe importul și distribuția de articole de fitness în hypermarket-uri, activitate susținută, în prezent, prin compania Sport Partner Distribution.

Am  început activitatea în urmă cu șapte ani, cu două articole de fitness listate într-un hypermarket din București. Atunci, pe piața de fitness activau șase-șapte firme. Treptat, am devenit principalul jucător pe segmentul fitness în hypermarket-uri”, declară Aleksandar Tzankov, Managing Director Sport Factory, compania care deține Sportpartner.ro. „Cu Sportpartner.ro ne-am propus să fructificăm această cunoaștere a pieței locale și să creăm o ofertă solidă și diversificată pentru clienții din România. Produsele din Sportpartner.ro sunt, în proporție de 95%, diferite de cele din hypermarket-uri. Prin acest magazin ne adresăm tuturor consumatorilor, începători sau avansați, cu soluții pentru orice nevoie, preferință și buget”, adaugă acesta.

Alte branduri de top din oferta Sportpartner.ro sunt: Donic  – nr.1 mondial în tenis de masă, Mikasa – lider mondial în mingi de volei, Harrows – lider mondial în Darts, Victor – lider mondial în badminton.

Începand din 2014, Sportpartner.ro devine importator și distribuitor oficial în Romania al mărcii premium de articole pentru înot Speedo.

Cei pasionați de box vor găsi brandul propriu Sporter, cu o gamă completă de articole. Magazinul comercializează, de asemenea, biciclete Cross, rucsaci Dakine, mingi de baschet Spalding și echipamente de înot Salvas și Go Swim.

Sportpartner.ro este singurul showroom de articole sportive care oferă transport gratuit, în București, pentru achiziții de peste 1000 de lei. Oferta este valabilă și pentru produsele comandate din magazinul online.

Consiliere gratuită, cu antrenorul de fitness Valentin Floricel

Începând din septembrie, o dată pe lună, antrenorul de fitness Valentin Floricel va întâmpina clienții în magazinul Sportpartner.ro cu recomandări privind alegerea produselor, antrenamente eficiente și alte informații utile pentru practicarea fitness-ului. Prezența lui Valentin Floricel va fi anunțată pe pagina de Facebook Sportpartner.ro, unde cititorii vor primi, de asemenea, sfaturi și modele de antrenamente dezvoltate de Valentin Floricel pentru Sportpartner.ro.

Showroom-ul Sportpartner.ro este deschis de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00 și în zilele de weekend, între 10.00 – 18.00.

Pentru mai multe informații despre Sportpartner.ro, accesați:

www.sportpartner.ro

https://www.facebook.com/Sportpartner.Ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.