Cel mai nou episod al unuia dintre cele mai populare serii de jocuri, GTA V, se va lansa în noaptea de luni, 16 septembrie,...
2013_grand_theft_auto_gta_v-wideCel mai nou episod al unuia dintre cele mai populare serii de jocuri, GTA V, se va lansa în noaptea de luni, 16 septembrie, în magazinul Media Galaxy din Mall Vitan (începând cu ora 22:30), au anunţat reprezentanţii distribuitorului local, Best Distribution şi ai Sony Computer Entertainment Europe.

GTA V este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului și primul din serie care include modul multiplayer.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfăşoară în Los Santos, o metropolă modernă, care se dorește a fi  o parodie a societăţii moderne din Vest: întreg oraşul este împânzit de guru autoproclamaţi, de personaje dubioase care visează să devină vedete şi de celebrităţi a căror faimă este de mult apusă. În mijlocul acestei lumi dominate de criza economică şi reality show-uri de duzină îi vom întâlni pe cei trei protagonişti ai jocului.

Fiecare dintre ei reprezintă un alt tip de criminal: Franklin este un borfaş de stradă care vrea să se îmbogăţească cât mai uşor şi repede, Michael este un escroc retras care vrea doar puţină linişte, iar Trevor este un maniac violent şi imprevizibil. Din cauza unor evenimente neprevăzute ei ajung să formeze o echipă nu tocmai obişnuită, care se angajează într-o serie de activităţi deosebit de riscante, în speranţa de a se îmbogăţi peste noapte.

Grand Theft Auto V este cel mai ambiţios titlu al francizei, oferind cea mai mare şi mai dinamică lume de joc întâlnită în jocurile GTA, amestecând firul epic antrenant cu un gameplay captivant.

Best Distribution deține poziția de lider pe piața românească de import și distribuție de jocuri video pentru console și pentru sisteme PC, cu o cotă de aproximativ 65 de procente. Compania a fost înființată în 1998, iar în 2008 a fost preluată integral de către CD Media, companie grecească ce deține rolul de cel mai mare jucător pe piața de distribuție de jocuri video din Europa de Est.

Best Distribution importă, comercializează și localizează parțial (prin traducerea textelor adiacente jocurilor în sine – manuale, coperți, ghiduri de strategie) pentru piața din România produsele companiilor Electronic Arts, Ubisoft, Take 2 Interactive, Square Enix, Warner Bros și alții. Portofoliul produselor de software cuprinde jocuri video pentru toate platformele disponibile: PC DVD-ROM, Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation 2, Sony PlayStation Portable, Sony Playstation Vita, Nintendo Wii, Nintendo DS, Nintendo Wii U.

Sony Computer Entertainment Europe, cu sediul în Londra, este responsabilă cu distribuţia, marketingul şi vânzarea PlayStation3, PlayStation2, PSP, a aplicaţiei şi a suportului PlayStationNetwork în 99 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Oceania. Încă de la lansarea consolei PlayStation 3 in noiembrie 2006, peste 47,9 de milioane de unităţi au fost vândute la nivel global şi continuă să fie vândute la un nivel record.

Menţinându-şi poziţia ca unul dintre cele mai de succes produse electronice de larg consum din istorie, PlayStation 2 a fost vândut în peste 150 milioane de unităţi în întreaga lume. De la lansarea PSP la sfârşitul anului 2004, peste 67,8 milioane de console PSP au fost vândute la nivel mondial, evidenţiind importanţa pieţei de divertisment portabil. Cu o creştere uimitoare a interesului şi a accesibilităţii pentru reţeaua de aplicaţii şi gaming, peste 75 de milioane de conturi au fost înregistrate la PlayStation Network, o reţea interactivă, gratuită şi mai mult de  1,43 de miliarde de elemente au fost descărcate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.