Producătorul de electronice ASUS a anunțat recent lansarea Transformer Book T300, un laptop de 13.3 inci cu ecran Full HD detașabil, ce poate fi...
ASUS Transformer Book T300Producătorul de electronice ASUS a anunțat recent lansarea Transformer Book T300, un laptop de 13.3 inci cu ecran Full HD detașabil, ce poate fi utilizat ca o tabletă Windows 8 de sine stătătoare. Transformer Book este motorizat de a patra generație de procesoare Intel Core pentru performanță multi-tasking și totodată eficiență energetică, autonomia portabilului fiind de până la 8 ore.

ASUS Transformer Book T300 beneficiază de un design metalic, svelt, cu finisaje plăcute la atingere ce sunt deopotrivă durabile și elegante. Ecranul de 13.3 inci al tabletei are o rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) pentru un spațiu de lucru extins, redând imagini precise. Grație tehnologiei IPS, utilizatorul se bucură de unghiuri de vizualizare de 178 grade și vizibilitate excelentă în timpul zilei.

Transformer Book dispune de o tehnologie multi-touch de ultimă generație ce detectează punctele de contact de 6mm față de 9mm, recomandarea Microsoft pentru Windows 8. Rezultatul constă într-o suprafață ce acceptă 10 atingeri simultan, cu poziționare precisă, perfectă pentru controlul tactil necesar în majoritatea programelor, de la foile de calcul până la aplicațiile creative.

Cu o grosime de numai 11.5mm, tableta ASUS Transformer Book T300 este portabilă și practică, fiind recomandată utilizatorilor aflați mereu în mișcare. Aceasta încorporează porturi USB 3.0 și micro-HDMI plus un indicator LED pentru baterie. Dock-ul cu tastatură este foarte subțire, având numai 11mm, și dispune de un conector magnetic ce se eliberează și se fixează la tabletă instant. Dock-ul integrează o tastatură completă cu taste iluminate și dispune de un touchpad multi-touch generos cu suport pentru elementele de gestică din Windows 8. Transformer Book prezintă în partea frontală o cameră HD 720p, iar pe spate are o cameră Full HD 1080p. Două difuzoare și tehnologia audio ASUS SonicMaster contribuie la redarea unui sunet puternic și clar.

Prețuri și disponibilitate

ASUS Transformer Book T300 va fi disponibil în România din trimestrul patru al acestui an la prețul de aproximativ 3.899 lei (TVA inclus).

ASUS este cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute plăci de bază. Având peste 12500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde de dolari în 2012.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.