Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, lansează imageFORMULA ScanFront 330, un scanner pentru reţea compact şi intuitiv, creat pentru capturi de date...
canon scanfrontCanon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, lansează imageFORMULA ScanFront 330, un scanner pentru reţea compact şi intuitiv, creat pentru capturi de date specifice sau pentru tranzacţii, ce permite partenerilor să creeze aplicaţii personalizate şi conectivitate cu sistemele back-end.

Ca succesor al echipamentelor lider de piaţă Canon imageFORMULA ScanFront 300 şi 300p, platforma de dezvoltare cu suport online (SDK; software development kit) a noului scanner simplifică modul în care furnizorii de soluţii, integratorii IT şi dezvoltatorii pot crea aplicaţii. În modul “aplicaţii web”, imageFORMULA ScanFront 330 se conectează direct la serverul clientului, unde o aplicaţie personalizată dezvoltată de un partener Canon defineşte modul în care documentul va fi procesat mai departe.

Dezvoltatorii vor beneficia, de asemenea, de toate funcţiile scannerului, inclusiv transferul de date meta în format CSV sau XML odată cu fişierele de tip imagine, atunci când creează noi fluxuri de integrare a datelor în procesele de administrare a documentelor existente. De exemplu, integrarea unor informaţii precum numele echipamentului, numele utilizatorului, data scanării, sau orice alte date personalizabile în fluxul de lucru pot fi utile clienţilor în căutarea fişierelor şi în cazul unui audit.

Productivul imageFORMULA ScanFront 330 scanează până la 60ipm şi include un mecanism de alimentare cu role nou-proiectat, ce creşte fiabilitatea alimentării şi separării în timpul scanării în loturi sau a documentelor mixte. În plus, dispune de un senzor de detectare ultrasonică a alimentării duble, pentru a preveni cazul în care documente importante nu ar putea fi scanate.

Noul echipament permite partenerilor să păstreze informaţiile clienţilor lor în siguranţă. Încorporează un set de funcţii de securitate avansate, setări de restricţionare a controlului utilizatorilor, criptare a documentelor şi protejare cu parolă. De asemenea, suportă protocoale LDAPS (LDAP over SSL), ce criptează datele trimise între un client LDAP şi un server LDAP, ce adaugă un plus de securitate caracteristicilor de acest tip ale echipamentului.

De asemenea, partenerii vor putea să îşi ajute clienţii să micşoreze costurile IT prin administrarea uşoară şi rapidă. Pot face orice actualizări şi configurări de la distanţă, folosind un simplu browser de internet sau multiple echipamente, prin ScanFront Administration Tool.

Echipamentul se conectează direct la reţea şi poate funcţiona ca un scanner singular, ce nu necesită alt hardware sau software, precum servere.

Noul imageFORMULA ScanFront 330 şi SDK-ul vor fi disponibile la partenerii Canon din Europa.

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 13.500 de angajaţi în  Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.