Cel mai mare producător român din industria IT&C a adus în Bulgaria o tehnologie ce permite trasferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă...

allview Smart2ViewCel mai mare producător român din industria IT&C a adus în Bulgaria o tehnologie ce permite trasferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe televizor. Allview a lansat, in cadrul unei intalniri cu reprezentanti mass media si parteneri, Smart2View, tehnologia inovatoare ce permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe televizior cu port HDMI, dar si doua noi device-uri compatibile cu Smart2View: smartphone-ul H2Qubo si tableta VIVA Q8. În curând, Ungaria!

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarcă printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 şi camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA Q8 are un design atrăgător şi elegant, fiind cea mai subţire tabletă din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Smart2View transformă orice televizor cu port HDMI într-unul inteligent

Smartphone-ul sau tableta se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul redă de pe device atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea în premieră pe piaţa din Bulgaria a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Alături de această tehnologie am lansat două noi terminale Quad Core compatibile: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA Q8”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Un nou smartphone dual SIM pe piata din Bulgaria

Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz şi un procesor grafic Power VR SGX 544, datorită cărora aplicaţiile şi jocurile rulează la viteză optimă. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus şi funcţie de înregistrare video HD realizează fotografii şi filmări de calitate. Camera poate captura imagini panoramice şi dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot şi Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care facilitează convorbirile video.

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare şi redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioara, fiind imbunatatit de amplificatorul audio Yamaha.

VIVA Q8, cea mai subţire tabletă din gama Allview

Tableta Viva Q8 dispune de un procesor Quad Core de 1 GHz, o placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM, impresionând prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio. Displayul IPS de 7,9” al tabletei Viva Q8, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma şi realiza fotografii în acelaşi timp.

Atât smartphone-ul H2 Qubo cât şi tableta VIVA Q8 au preinstalată aplicaţia marca Allview, AllClick. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fără să mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se află permanent pe ecran, în partea de jos a ecranului apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

Ambele device-uri lansate rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, utilizatorii se vor bucura de o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reacţie a aplicaţiilor şi o tranziţie rapidă între ecrane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.