Producătorul de electronice Panasonic a anunţat lansarea pe piaţă a noilor sisteme de boxe wireless SC-NA30 şi SC-NA10, în cadrul gamei NA. Cel mai...
Wireless Speaker System NA10 blueProducătorul de electronice Panasonic a anunţat lansarea pe piaţă a noilor sisteme de boxe wireless SC-NA30 şi SC-NA10, în cadrul gamei NA.

Cel mai recent device realizat de Panasonic oferă cel mai îndelungat timp de redare din industrie, o calitate a sunetului fără rivalitate, conexiuni inteligente şi un design elegant.

Cu designul contemporan dar totodată bazat pe stilul clasic Hi-Fi, SC-NA30 oferă o calitate ridicată a sunetului în interior, pe terasă, pe balcon sau în parc. În mod similar şi SC-NA10 este perfectă pentru utilizarea interior-exterior, oferind o calitate excelentă audio în gradină, la picnic sau în călătorii.

“Noua gamă NA este perfectă pentru a vă bucura de muzică acasă sau pe drum”, a declarat Michael Friedrich, Senior Manager, Home AV Product Marketing, Panasonic Marketing Europe.

Cu până la 20 de ore de redare, atât SC-NA30 cât şi SC-NA10 se mândresc cu cei mai buni timpi disponibili în prezent, oferind totodată opţiuni uimitoare de conectivitate şi uşurinţă în folosire. Wireless Speaker System NA10 cover red

Compatibile cu aplicaţia de muzică Panasonic Music Streaming, SC-NA30 şi SC-NA10 permit conectarea smartphone-ului şi a tabletei, oferind acces instant la muzica preferată, printr-o simpla atingere.

Asemeni streaming-ului audio disponibil pe echipamentele portabile, Seria NA funcţionează ca speaker phone datorită microfonului încorporat. În plus, datorită bateriilor reîncărcabile cu durată de viaţă mare, smarphone-urile pot fi alimentate prin intermediul unui cablu USB, în timpul redării muzicii.

În ciuda designului compact, SC-NA30 prezintă o putere de redare audio incredibilă. Cele două difuzoare frontale de 2 inch şi subwoofer-ul integrat reproduc atât un un sunet natural, expansiv, cât şi un bas puternic. În plus, radiatorul dublu pasiv protejează basul de la vibraţiile nedorite, îmbunătăţind astfel calitatea audio.  SC-NA10 include două difuzoare frontale de 1.6 inch pentru voce clară şi un radiator pasiv ce ajută la funizarea unui sunet bas de foarte bună calitate, fără distorsionări.

Asemeni SC-NA30, şi SC-NA10 beneficiază de componente ce determină o mişcare mai eficientă a conului difuzoarelor, pentru a produce o putere audio mai mare, asociată de obicei sistemelor de boxe mari.

Tehnologia de procesare a sunetului Panasonic XBS Master este încorporată în ambele sisteme SC-NA30 şi SC-NA10. Această tehnologie furnizează o mai mare putere, claritate şi acurateţe prin amplificarea frecvenţelor joase, eliminând sunetele nedorite şi minimizând distorsiunile.

Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând pentru anul încheiat la 31 martie 2013 vânzări de 7.30 trilioane de yeni (68 miliarde de euro).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.