Producătorii de frigidere uită adesea faptul că aerul rece nu este suficient pentru a păstra alimentele proaspete, bune de consumat şi neuscate. Acesta este...
SJ-FP820V_5Producătorii de frigidere uită adesea faptul că aerul rece nu este suficient pentru a păstra alimentele proaspete, bune de consumat şi neuscate. Acesta este important din motive de siguranţă, dar ne determină, de asemenea, să aruncăm mai puţină mâncare. ‪

Tehnologiile avansate ne ajută să ţinem mai mult la starea noastră de sănătate având grijă de starea alimentelor pe care le consumăm; acestea necesită foarte multe resurse şi mii de ore de muncă petrecute de inginerii care concept tehnologii, impunând, de asemenea, mijloacele necesare pentru fabricarea dispozitivelor de primă clasă.

Hands on ecranul 4K de la Sharp şi AQUOS LED LCD 90”. Producătorul japonez a inaugurat filiala din România

“Prioritatea noastră constă în confortul pe care clienţii noştri îl resimt atunci când utilizează echipamentele frigorifice Sharp. Datorită multitudinii de funcţii utilizate la cele mai recente modele de frigidere Sharp, alimentele rămân proaspete şi suculente o perioadă mai mare de timp”, spun reprezentanţii producătorului japonez de electronice.

‪Sharp oferă o gamă amplă de combine frigorifice: modele mari cu patru uşi, modele cu două uşi, frigidere mici şi medii cu congelator amplasat în partea de sus sau de jos. În funcţie de model, acestea sunt echipate cu sistemul cu ioni Plasmacluster, cu funcţie fără gheaţă, dezodorizator de tip fagure, sistem avansat de răcire hibrid, panouri LCD de înaltă performanţă, aparat pentru cuburi de gheaţă şi recipient portabil. Toate frigiderele sunt proiectate conform celor mai recente tendinţe de design şi sunt disponibile în diferite culori, inclusiv oţel inoxidabil şi sticlă securizată cu suprafeţe strălucitoare.

În prezent, există peste 30 de modele de combine frigorifice Sharp disponibile pe piaţă, printre care: modele cu patru uşi (SJ-FS810V-BK, SJ-FS-810V-SL), modele cu uşă batantă (cu congelator în partea de jos), modelel care au o capacitate de 500 – 600 l.

Combinele frigorifice cu patru uşi de la Sharp garantează o capacitate ridicată şi o funcţionare fiabilă. Acestea prezintă o serie de tehnologii avansate care vă asigură că alimentele vor fi păstrate proaspete pentru un timp mai îndelungat. În acelaşi timp, designul unic le transformă în obiecte foarte estetice pentru cei care apreciază frumosul în casele lor.

Lipsa unui perete despărţitor în frigider ajută la accesul confortabil şi la utilizarea întregului spaţiu; există destul spaţiu pentru depozitarea produselor pentru întreaga familie. În interior, există recipiente speciale pentru alimente proaspete, precum şi pentru legume şi fructe.

Tehnologii Sharp:

•         Sistemul Plasmacluster – creat iniţial pentru instalaţiile de purificare a aerului şi aparatele de aer condiţionat, pentru a asigura eliberarea unei cantităţi echilibrate de ioni în aer; în frigidere, ionii circulă între alimentele depozitate şi pereţii interior ai dispozitivului. În contact cu anumite produse, ionii elimină virusurile, microorganismele, sporii fungici şi determină dezintegrarea acestora. Această tehnologie asigură păstrarea alimentelor în stare proaspătă o perioadă mai îndelungată şi păstrarea gustului acestora – carnea şi legumele nu se usucă niciodată, iar fructele rămân suculente. Produsele îşi păstrează proprietăţile nutritive şi culoarea.

‪•          Funcţia fără gheaţă – împiedică formarea de gheaţă, menţinând, în acelaşi timp, o temperatură constantă în frigidere şi congelatoare. Puteţi da uitării procedura greoaie de dezgheţare a frigiderului, care consumă mult timp. Prosopul aşezat sub uşa frigiderului pentru a proteja podeaua de apă este de domeniul trecutului.

‪•          Sistemul avansat de răcire hibrid – împiedică uscarea produselor depozitate prin răcirea acestora cu aer rece şi umed. Aerul nu este dirijat direct spre alimente şi, datorită unei anumite setări a ventilatorului şi panoului instalat pe partea din spate a frigiderului, aerul se distribuie uniform. Prin urmare, alimentele dumneavoastră nu se usucă atât de repede. Pe lângă faptul că îşi păstrează prospeţimea şi culoarea, gustul produselor depozitate rămâne, de asemenea, nealterat.

‪•          Dezodorizatorul de tip fagure   – este un dezodorizator care neutralizează eficient mirosurile. Îngheţata nu va mai căpăta niciodată mirosul peştelui aşezat alături în frigider.

‪•          Tehnologia cu invertor – este utilizată la o serie de modele şi asigură funcţionarea silenţioasă, precum şi un control eficient al temperaturii, asigurând, de asemenea, un consum energetic scăzut chiar dacă deschideţi frecvent uşa frigiderului. Modelele de frigidere echipate cu tehnologie cu invertor se încadrează în clasa de eficienţă energetic A++.

‪Din luna septembrie 2013, Sharp România este noua filială pe care Sharp Electronics o are în Europa. Cu sediul central la Bucureşti, noua companie se va concentra pe comercializarea electronicelor de larg consum, aparatură audio-video şi electrocasnice.

În România, Sharp aduce electronice de larg consum şi electrocasnice: televizoare LCD, echipamente audio, frigidere, congelatoare, cuptoare cu microunde, cuptoare cu aburi Steamwave, aparate de aer condiționat, purificatoare şi umidificatoare de aer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.