Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, include în oferta sa produse gândite special pentru a mobila camerele elevilor...
Camera_de_tineret_Xtend_L_303_cmLemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, include în oferta sa produse gândite special pentru a mobila camerele elevilor și ale studenților.

Unul dintre cele mai populare programe de mobilier LEM’S în rândul tinerilor dar și al părinților acestora este programul modular de camere de tineret ”Xtend”. În cei 9 ani de existenţă pe piaţă a mobilierului LEM’S, au fost comercializate peste 1.500.000 de module de mobilier Xtend.

Camera de tineret ”Xtend”, pentru a deveni dezirabilă, trebuie să se poată adapta oricărui spațiu, indiferent de dimensiunile camerei copilului. Asta înseamnă că mobilierul de tineret trebuie gândit în sute de variante pe principiul modularităţii cu ajutorul diverselor corpuri de mobilă.

„De exemplu, biroul nu lipsește din camera copilului, pentru a economisi spațiu poate fi multifuncțional, adică un birou-toaletă. Noi am aflat că un astfel de produs este extrem de util în camera fetelor pentru că nu vor fi nevoite să renunțe la masa de toaletă în favoarea biroului”, declară Adrian Rizea, director comercial LEM’S.

Potrivit reprezentanţilor Lemet, dezvoltarea gamelor de produse pentru tineret face parte din strategia de dezvoltare a LEM’S. Totodată, LEM’S oferă clienţilor un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul Card Avantaj (CEB), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

În prezent, reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 metri pătraţi de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 metri pătraţi. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.