Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii Universității din Bonn, cel mai utilizat program de spălare este ciclul pentru Bumbac și Sintetice, acesta fiind ales...
indesit innexPotrivit unui studiu realizat de cercetătorii Universității din Bonn, cel mai utilizat program de spălare este ciclul pentru Bumbac și Sintetice, acesta fiind ales de 70% dintre europeni.

În acest context, Indesit, unul dintre principalii producători de electrocasnice la nivel mondial, lansează mașina de spălat Innex, cu buton inovativ, bazată pe Tehnologia de programare Turbo, care asigură printr-o singură apăsare și în doar 2 secunde pornirea mașinii și începerea rapidă a ciclul de spălare Bumbac și Sintetice.

În plus, Innex prezintă un design funcțional cu un panou automat de navigare și cu cea mai mare ușă de pe piață, făcând încărcarea mașinii mult mai ușoară.

“Răspunzând nevoilor unui stil de viață alert, Indesit a creat mașina de spălat Innex, care economisește timpul prin apăsarea unui singur buton de pornire. Spălatul rufelor devine astfel o operațiune ce poate fi delegată primei mașini de spălat ce poate fi folosită cu ușurință de oricine, printr-o singură mișcare”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company România.

Mașina Innex include și 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reîmprospătare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piață, 30 de minute sau 1 oră. Innex beneficiază de 3 opțiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.