Canon Europe, lider mondial în soluții de imagistică,lansează patru noi dispozitive multifuncționale recondiţionate A3 (MFD): iR3025Ne alb-negru, iR3045Ne, iR5065Ne și IRC3580Ne color. Cu noile...
canonCanon Europe, lider mondial în soluții de imagistică,lansează patru noi dispozitive multifuncționale recondiţionate A3 (MFD): iR3025Ne alb-negru, iR3045Ne, iR5065Ne și IRC3580Ne color.

Cu noile dispozitive Canon, partenerii vor fi în măsură să ofere clienților o gamă mai largă de soluții de imagistică de înaltă calitate, care răspund unei  varietăţi de cerințe în ceea ce priveşte reducerea costurilor, combinate cu performanțe importante de protecţie a mediului înconjurător.

Noile multifuncționale sunt fabricate în Germania, în uzina Canon din Giessen, pentru care s-au folosit 93% din componente deja existente, reducându-se astfel utilizarea de noi resurse şi contribuind la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru face posibilă oferirea de produse recondiţionate la un preț de până la 60% mai mic în comparaţie cu un dispozitiv cu funcționalitate similară, fabricat utilizând componente noi în totalitate.

“De la începutul  programului nostru de recondiţionare, în 2010, am vândut peste 5.500 de dispozitive în Europa. Conform raportului Office Insights, pentru 98% din organizații informaţia şi tehnologiile de manipulare a documentelor sunt importante pentru afacerilor lor”, a declarat Matthew Wrighton, Marketing Manager Europa şi Marea Britanie, Canon Europe.

Partenerii se pot baza pe experiența anterioară de vânzare și service pentru iR3025, iR3045, iR5065 și iRC3580 atunci când furnizează clienților cu una dintre multifuncționalele recondiționate, noile ediții  bazându-se îndeaproape pe cele mai vândute modele anterioare.

Programul Canon de recondiţionare oferă în mod eficient o a doua viaţă dispozitivelor uzate cu ajutorul unui proces complet, realizat în fabrica Canon, unde acestea sunt dezasamblate la nivelul cadrului, verificate și curățate și apoi reconstruite folosind piese deja existente și piese noi. Toate piesele uzate sunt înlocuite cu altele noi, indiferent de starea lor pentru a garanta performanţa iar, ca parte a unui proces specific, imprimantele sunt actualizate pentru a se conforma cu cele mai recente standarde de calitate și reglementări legale.

Dispozitivele din noua gamă recondiționată sunt selectate dintre cele mai bine vândute modele din gama imageRUNNER, care au dovedit calitate și performanță. Un ecran tactil de dimensiuni mari de 7.5 și o interfață utilizator imageRUNNER asigură ușurința de utilizare și accesul la o gamă largă de functionalităţi de gestionare a documentelor și de securitate. Dispozitivele pot fi instalate ca o soluţie stand-alone, ca parte a unui parc de imprimare sau ca parte a serviciului administrare flota (MPS) fiind astfel posibilă integrarea cu soluțiile de management de captare și output, cum ar fi uniFLOW.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.