Allview lansează Smart2View în premieră pentru România Allview lansează Smart2View în premieră pentru România
Tehnologia inovatoare permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Odată... Allview lansează Smart2View în premieră pentru România
Alin Niscov, Manager de Vanzari AllviewTehnologia inovatoare permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Odată cu introducerea Smart2 View, Allview lansează si două device-uri noi care sunt compatibile cu această tehnologie: smartphone-ul H2Qubo şi tableta VIVA H8.

Smartphone-ul sau tableta se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul redă de pe device atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea în premieră a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Alături de noua tehnologie am lansat două noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8”

Lucian Peticilă, General Manager Allview

Odată cu introducerea Smart2 View, Allview lansează si două device-uri noi care sunt compatibile cu această tehnologie: smartphone-ul H2Qubo şi tableta VIVA H8.

DETALII AICI: Smartphone-ul H2Qubo şi tableta VIVA H8, 2 noi gadgeturi de la Allview

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.