Sony lansează camera foto compactă NEX-5T Sony lansează camera foto compactă NEX-5T
Sony NEX-5T oferă posibilitatea realizării fotografiilor la calitate profesională, permițând în același timp partajarea wireless a fotografiilor realizate. Dotată cu un design compact, noua... Sony lansează camera foto compactă NEX-5T
NEX5T_wSELP1650_1_BKSony NEX-5T oferă posibilitatea realizării fotografiilor la calitate profesională, permițând în același timp partajarea wireless a fotografiilor realizate. Dotată cu un design compact, noua cameră nu face rabat de la calitate, integrând un senzor mai mare.

Fiind perfect dimensionată pentru a încăpea în orice buzunar, aceasta reprezintă partenerul ideal pentru fotografii ce își doresc cadre la calitatea unui DSLR însă cu o cameră foto compactă ce oferă un larg set de opțiuni de control.

Sony NEX-5T reprezintă prima cameră foto Sony cu obiective cu montură E interschimbabile ce integrează funcția NFC, oferind utilizatorului posibilitatea de partajare rapidă a imaginilor și materialelor video pe smartphone-uri și tablete cu Android. Mai mult, camera foto poate fi controlată de la distanță mulțumită aceleiași tehnologii. Opțiunea Smart Remote Control permite realizarea unei fotografii utilizând smartphone-ul drept telecomandă – fiind ideală pentru poze de grup.

Senzorul generos APS-C de 16.1 megapixeli efectivi poate capta mai multă lumină în comparatie cu senzorii mici existenți în alte camere foto compacte. Astfel, vor rezulta cadre la calitatea DSLR și materiale video în format Full HD, cu un zgomot de fundal redus, camera foto fiind ideală pentru surprinderea scenelor de amurg și interioarelor slab iluminate.

Funcția Advanced Fast Hybrid AF combină focalizarea automată bazată pe detecția fazei cu focalizarea automată bazată pe detecția contrastului, asigurând o precizie superioară. Astfel, portretele, precum și scenele urbane surprinse vor fi întotdeauna perfecte.

Realizarea de autoportrete este acum mai ușoară mulțumită ecranului LCD rabatabil, care se poate înclina la un unghi de 180°. Funcția Auto Portrait Framing permite decupajul automat al autoportretelor, pentru rezultate cât mai spectaculoase.

Fotografii profesioniști beneficiază de asemenea de o suită de funcții menite să le respecte fidel viziunea artistică. NEX-5T oferă o flexibilitate crescută mulțumită rotiței de control dedicate și butonului Fn programabil.

Specificații produs

NEX-5T
Model Cameră foto digitală cu obiective interschimbabile
Compatibilitatea cu obiective Sistem de obiective cu montură E. Pot fi utilizate și obiectivele cu montură A, împreună cu adaptorul opțional (AF continuu în cazul   utilizării LA-EA2)
Senzor de imagine Senzor Exmor™ APS HD CMOS tip APS-C (23.5 x15.6 mm) cu 16.1 megapixeli efectivi
Procesor Procesor de imagine BIONZ™
Sensibilitate ISO ISO 100 – 25600 (pentru fotografii)
Înregistrare video HD Full HD AVCHD Ver. 2.0 conform / MPEG-4 AVC/H.264; MP4;

până la 1920 x 1080 50p

Ecran TFT (Xtra Fine LCD) tip wide de 7,5cm (3″) cu rezoluție de 921.000 puncte; se înclină în sus la aprox. 180 de grade, în jos la aprox. 50 de grade; panou tactil sensibil la presiune
Zoom digital Clear Image Zoom: aprox. 2x (pentru fotografii)

Smart Zoom: aprox. 1.4x/2x (pentru fotografii)

Digital Zoom: aprox. 4x (pentru fotografii / filme)

SteadyShot™ INSIDE Stabilizare optică a imaginii disponibilă pentru obiective cu montură E selectate
Sistem Autofocus Fast Hybrid AF (AF cu detecția fazei/AF cu detecția contrastului); 99 puncte(AF cu detecția fazei) / 25 puncte (AF cu detecția contrastului);

Tracking Focus

Modul Picture Effect 11 tipuri (15 variații): Posterisation (Colour, B/W), Pop Colour, Retro Photo, Partial Colour (R,G,B,Y), High Contrast Monochrome, Toy Camera, Soft High-key, Soft Focus, HDR Painting, Rich-tone Monochrome, Miniature
Fotografiere continuă Până la 10 cadre pe secundă (în modul Speed Priority Continuous)
Autonomia bateriei (fotografii) Aprox. 330 de cadre (standardul CIPA)
Alte caracteristici Auto Portrait Framing și Self-Portrait; Face Detection și Smile Shutter; Superior AUTO; Sweep Panorama (2D); Auto HDR; DRO; Hand-held Twilight; Creative Styles; Photo Creativity; Wi-Fi; USB Charge; Aplicații PlayMemories Camera (în țări selectate); NFC
Media Memory Stick PRO Duo/ Memory Stick PRO-HG Duo/Memory Stick XC-HG Duo; card de memorie SD/SDHC /SDXC
Dimensiuni Aprox. 110,8 mm × 58,8 mm × 38,9 mm (excluzând proeminențele)
Greutate Aprox. 218g (cadru)

Aprox. 276g (cu baterie și Memory Stick PRO Duo)

Software PlayMemories Home™, Image Data Converter SR Software

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.