New gadget: mouse-ul de gaming wireless Logitech, 250 de ore de joc non-stop New gadget: mouse-ul de gaming wireless Logitech, 250 de ore de joc non-stop
Logitech a lansat mouse-ul care redefinește granițele gaming-ului wireless. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse oferă  250 de ore de joc non-stop fără lag și... New gadget: mouse-ul de gaming wireless Logitech, 250 de ore de joc non-stop
Logitech_G602_1Logitech a lansat mouse-ul care redefinește granițele gaming-ului wireless. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse oferă  250 de ore de joc non-stop fără lag și precizia tehnologiei exclusive Delta Zero, regăsită la întreaga gamă G.

Pentru a-i asigura pe jucători că au la îndemână cea mai bună suprafață pentru stilul propriu de joc, Logitech a creat două mouse-pad-uri, Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad și Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad.  Cele două noi mouse pad-uri oferă suprafețe optimizate pentru stiluri de joc cu rezoluție DPI mare sau mic.

“Atunci când mă joc, nu vreau să mă gândesc la nimic altceva decât la jocul meu și care va fi următoarea mea mișcare. Când analizezi moușii de gaming, realizezi că unul dintre punctele slabe o reprezintă nesiguranta dată de întreruperea jocului pentru a schimba bateriile. Nu mai este cazul acum,“ a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei Logitech Business. “Dublând sau triplând autonomia bateriei unui mouse de gaming wireless obișnuit nu era de ajuns. Am vrut să le oferim gamerilor un standard care să schimbe fața gaming-ului wireless pentru totdeauna: mouse-ul G602, cu 250 de ore de autonomie a bateriei.”

Fără fire, fără interferențe, conexiunea fără lag a mouse-ului și autonomia fără precedent a bateriei permit un joc mai bun, neîntrerupt. Dispunând de două moduri, Performance și Endurance, G602 Wireless Gaming mouse oferă 250 ore de autonomie non-stop atunci când este ales modul Performance (gaming), iar când se optează pentru Endurance (normal), peste 1400 de ore. Mouse-ul dispune de tehnologia exclusivă Delta Zero ce crește acuratețea senzorului. În plus, dispune de o constituție durabilă cu switch-uri mecanice evaluate la o durată de viață de 20 milioane de click-uri. Si datorită celor 11 butoane programabile, poți aloca acțiunile preferate butoanelor dorite, folosind Logitech Gaming Software. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse va fi disponibil la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Și pentru că un mouse de asemenea calibru merită cea mai bună suprafață pe care să-l folosești, Logitech a lansat două noi mouse-pad-uri ce oferă cel mai bun mediu de desfășurare pentru mouse-urile din seria G.

Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad este ideal pentru moușii setați la rezoluție DPI mare, permițându-ți să simți adrenalina atunci când atingi viteze mari, fără să pierzi controlul. Mouse pad-ul dispune de o suprafață de polipropilenă ce este menținută de un nucleu de polimer cu duritate ridicată, oferind tracking consistent pe toată suprafața pad-ului. Acest mouse-pad a fost special dezvoltat pentru a fi complementar senzorilor de mouși Logitech G, care să îmbunătățească și mai mult acuratețea. Iar o structură de 3 mm, dezvoltată pe 3 straturi, îl menține stabil în timpul jocurilor intense. Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad va fi disponibil la un preț recomandat de 29,99 Euro.

Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad este realizat pentru moușii setați la rezoluție DPI mică. Perfect pentru gamerii care joacă FPS-uri, suprafața cu materialul tratat la temperaturi mari îmbunătățește considerabil alunecarea, oferind frecare pentru a realiza mișcarea dorită. Baza de cauciuc de 1mm oferă o stabilitate foarte bună și similar modelului Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad, G240 a fost dezvoltat în special pentru moușii din gama G. Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad va fi disponibil la un preț de 19,99 Euro.

Logitech G602, G440 și G240 vor fi disponibile în Europa începând cu luna septembrie 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.