MMD lansează o nouă gamă de monitoare Philips LCD Clinical Review MMD lansează o nouă gamă de monitoare Philips LCD Clinical Review
MMD anunță lansarea unei game noi de display-uri profesionale Philips Clinical Review Displays, ce dispune de un înveliș unic, antibacterian, care limitează expunerea la... MMD lansează o nouă gamă de monitoare Philips LCD Clinical Review
philipsMMD anunță lansarea unei game noi de display-uri profesionale Philips Clinical Review Displays, ce dispune de un înveliș unic, antibacterian, care limitează expunerea la microbi și contaminări. Dotate cu panouri de înaltă calitate cu diagonale de 21.5, 24 și 27 inch, reproducere grayscale și culori vii asigurate de tehnologia D-Image compatibilă DICOM, aceste display-uri vin în ajutorul profesionistilor, pentru a oferi o diagnosticare corectă. Display-urile Philips Clinical Review vor fi disponibile în România spre sfârșitul anului.

Expunerea la agenți patogeni este o problemă importantă în mediile clinice iar echipamentul care poate controla această expunere joacă un rol vital. Toate modelele noi Philips Clinical Review Displays dispun de o tehnologie unică de protecție antibacteriană care oprește creșterea microorganismelor și astfel, extinderea contaminării. Un aditiv compatibil JIS (Japanese Industrial Standard) Z2801 este încorporat direct în materialul carcasei, creând un scut protector care oprește dezvoltarea microorganismelor. Display-urile pot fi curățate cu produse standard de curățare fără să afecteze performanțele învelișului.

Randare foarte bună a imaginii pentru o asistență profesională în diagnosticare

Noile display-uri Philips Clinical Review ce dispun de panouri de înaltă calitate pentru reproducerea clară a culorilor și unghiuri de vizualizare excelente sunt soluții lansate de MMD ce acoperă o varietate de nevoi clinice. Toate display-urile sunt certificate la nivel internațional pentru a fi folosite într-o varietate de medii clinice.

Display-ul IPS de 24 inch (modelul C240P4QPYEW) si modelul AMVA de 27 inch (C270P4QPJEW) funcționează cu tehnologia de imagine Clinical-D, oferind acuratețea de care profesioniștii au nevoie pentru a stabili o diagnosticare corectă. Modelele sunt compatibile cu DICOM, un standard internațional pentru producția, stocarea și proiectarea de imagini clinice.

Astfel, display-urile Philips Clinical Review oferă randare superioară grayscale cu calibrare compatibilă cu standardul DICOM Part 14, afișând și cele mai fine detalii. Ambele monitoare dispun de luminozitate de 300 cd/ m² pentru a funcționa în medii cu lumină ambientală puternică. Astfel, profesioniștii din diverse domenii precum patologie, radiologie, stomatologie sau ortopedie vor vizualiza detalii mult mai clar, putând detecta cu ușurință cele mai mici iregularități.

Line-up-ul include, de asemena, un monitor USB de 21.5 inch. Ideal pentru a fi folosit în medii clinice mobile unde alimentarea cu curent este mai greu accesbilă, display-ul USB C221S3UCW poate fi conectat la un PC sau notebook și poate funcționa doar cu ajutorul unui cablu USB.

Asistență inteligentă în fiecare zi

Display-urile Philips Clinical Review sunt concepute cu funcții inteligente care înlesnesc munca în mediile clinice. Acestea dispun de alimentare cu curent în trepte pentru mai multă siguranță și performanță, sunt ușor de montat și ajustat în orice loc, pot fi înclinate și rotite, dispun de bază ajustabilă, permițandu-le profesioniștilor să adapteze unghiurile de vizualizare exact în poziția dorită.

Iar pentru a economisi energie, display-urile de 24 și 27 inch folosesc tehnologia Philips Power Sensor, ce reduce luminozitatea sau oprește eranul atunci când utilizatorii nu se află în fața acestuia. Monitoarele îmbunătățesc experiența de vizualizare în alte moduri inteligente și vin cu presetările pre-instalate SmartText și SmartImage Clinic, fiecare cu setări optimizate pentru aplicație. Printr-un meniu personalizabil On-Screen Display (OSD), utilizatorii pot comuta rapid modul de vizualizare între aplicatiile clinice și office.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.