Gadget trends: parteneriat între E-Boda şi Seenow pentru servicii de Video on Demand Gadget trends: parteneriat între E-Boda şi Seenow pentru servicii de Video on Demand
Producătorul de electronice E-Boda, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa locală de profil, a semnat un acord cu Seenow, primul serviciu de live... Gadget trends: parteneriat între E-Boda şi Seenow pentru servicii de Video on Demand
Tableta E-Boda cu aplicatia SeenowProducătorul de electronice E-Boda, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa locală de profil, a semnat un acord cu Seenow, primul serviciu de live TV şi Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele – PC, smartphone şi tablete cu iOS, Android sau Windows 8 şi Samsung Smart TV.

Recentul parteneriat oferă posibilitatea ca toate dispozitivele mobile E-Boda cu Android compatibile să aibă preinstalată aplicaţia Seenow, oferind astfel conţinut TV şi Video on Demand (VOD). Astfel, utilizatorii gadgeturilor E-Boda vor avea acces la posturi de televiziune locale şi internaţionale, radio, filme, seriale, desene animate şi documentare direct pe smartphone-urile şi tabletele lor.

Seriviciul este disponibil începând cu luna august, potrivit reprezentanţilor celor două companii, în prima lună, utilizatorii primind acces la secţiunile de conţinut disponibile pe bază de abonament.

“Integrând aplicaţia Seenow pe toate dispozitivele mobile E-Boda compatibile, oferim românilor acces mai rapid şi mai uşor la noi tehnologii, cum este şi serviciul de VOD, prin care aceştia să se poată bucura de filmele şi serialele preferate în orice condiţii”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda..

Împreună cu Seenow, E-Boda aduce conţinut diversificat tuturor utilizatorilor săi, direct pe dispozitivele lor mobile, indiferent de locul în care s-ar afla. Aceştia vor avea posibilitatea să urmărească posturi de televiziune româneşti generaliste, printre care TVR, B1 TV, Realitatea TV, RTV, Antena 3 sau Kanal D, posturi TV muzicale sau posturi TV internaţionale cum ar fi CNN, Comedy Central, canalele AXN şi Viasat, TV100, France 24 sau DW, transmise în timp real direct pe smartphone-urile sau tabletele lor, având nevoie doar de o conexiune la Internet. Pe lângă posturile TV, Seenow oferă utilizatorilor şi blockbustere hollywoodiene, emisiuni de lifestyle, numeroase seriale şi documentare din cele mai variate domenii. Pentru iubitorii cinematografiei româneşti, Seenow oferă o selecţie cu cele mai îndrăgite filme cum ar fi faimoasa serie B.D.

Nici cei mai mici membri ai familiei nu au fost uitaţi. În călătoriile lungi, aceştia pot vizualiza serialele preferate de desene animate pe tabletele E-Boda deoarece Seenow oferă cele mai populare posturi TV pentru copii, cum ar fi: Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick JR  sau Boomerang.

“Parteneriatul cu E-Boda este, din punctul nostru de vedere, un pas important în încurajarea consumului de conţinut video pe tablete şi smartphone-uri cu adresabilitate în piaţa locală. Atât Seenow cât şi E-Boda sunt branduri româneşti care încearcă să aducă valoare adăugată pieţei de tehnologie şi media din România în beneficiul utilizatorilor. Prin integrarea de conţinut video adaptat noilor tendinţe ale obiceiurilor de consum, ducem mai departe povestea de succes a tabletelor şi smartphone-urilor româneşti. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a accesa un serviciu de conţinut care oferă acces la canale TV, filme şi seriale autohtone sau localizate dintr-un singur click pe ecranul preferat”, a precizat Cătălin Clemente, Director de Marketing şi Vânzări la Seenow.

Utilizatorii care au deja o tabletă sau un smartphone E-Boda, vor primi aplicaţia pe dispozitivele lor mobile în urma unui update de firmware, împreună cu 1 lună de abonament inclus.

Primele dispozitive care au primit deja update-ul de software sunt tabletele E-Boda A300 şi A380, urmând şi celelalte modelele de tablete şi smartphone-uri din portofoliul E-Boda. La finalul perioadei promoţionale, utilizatorii vor avea acces la serviciul Seenow prin intermediul unui abonament preplătit, aceştia având posibilitatea să îşi aleagă tipul de conţinut preferat. De asemenea, utilizatorii vor putea accesa gratuit secţiunea extinsă Freezone, unde vor putea urmări peste 20 de canale TV româneşti, emisiuni înregistrate şi documentare.

Serviciul Seenow este dezvoltat şi operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 3 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom şi să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.