Stilul retro la NISSA, in noul magazin din Baneasa Shopping City Stilul retro la NISSA, in noul magazin din Baneasa Shopping City
NISSA incepe un nou sezon in forta, cu atitudine fresh, stylish si creatii vestimentare noi. Totul in noul magazin deschis, sambata, in Baneasa Shopping... Stilul retro la NISSA, in noul magazin din Baneasa Shopping City
nissa baneasaNISSA incepe un nou sezon in forta, cu atitudine fresh, stylish si creatii vestimentare noi. Totul in noul magazin deschis, sambata, in Baneasa Shopping City.

Noul magazin isi intampina clientii cu un concept nou care imbina albul si negrul intr-un spatiu pretios si comod in acelasi timp. Elemente de decor realizate din tasaturi de ultima generatie, stralucire in linii drepte si spoturi de lumini care pun in valoare noua colectie NISSA Toamna-Iarna 2013/2014, colectie care isi face intrarea cu o varietate stilistica moderna.

Eleganta bine temperata a creatiilor vestimentare NISSA, stilul retro si nemuritorul sic parizian primesc noi semnificatii contemporane, anuntand zorii unui nou sezon vestimentar de toamna-iarna.

De la croieli riguroase transpuse in siluete feminine care imbina subtil atitudinea urbana cu eleganta, la detalii noi sau texturi pretioase, noul sezon de toamna aduce propuneri vestimentare exceptionale, primele de luat in considerare pentru un update timpuriu al garderobei de toamna.

In noul sezon, printurile revin in prim-plan prin variante grafice de efect, de la contraste in alb si negru la variante multicolore, prin motive baroce puternic ornamentate si nu i florale. Secretul unei creatii vestimentare stylish consta intr-un mix de texturi sofisticate, nuante savuroase si noi moduri de a pune in valoare elemente clasice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.