România, în cursa pentru trofeul competiţiei internaţionale de fiscalitate EY România, în cursa pentru trofeul competiţiei internaţionale de fiscalitate EY
În mai puţin de o săptămână, câştigătorul competiţiei internaţionale de fiscalitate EY va fi anunţat în cadrul celui de al 67-lea Congres al Asociaţiei... România, în cursa pentru trofeul competiţiei internaţionale de fiscalitate EY
fiscalÎn mai puţin de o săptămână, câştigătorul competiţiei internaţionale de fiscalitate EY va fi anunţat în cadrul celui de al 67-lea Congres al Asociaţiei Internaţionale de Fiscalitate care va avea loc la Copenhaga, Danemarca. În competiţia din acest an, România este reprezentată de Bogdan Mihalache, absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi câştigător al etapei nationale a EY Tax Academy 2013.

“28 de tineri finalişti au fost selectaţi din peste o mie de studenţi din toată lumea care şi-au demonstrat atât abilităţile tehnice din domeniul fiscalităţii cât şi cunoştinţele vaste din domeniul comercial. Participanţii din acest an au reprezentat peste 200 de universităţi, iar noi suntem extrem de încântaţi că atât de multe instituţii de învăţământ superior din atât de multe ţări susţin această iniţiativă”, comentează Stephan Kuhn, EY EMEIA Tax Leader.

Cei 28 de finalişti vor avea oportunitatea de a lucra îndeaproape cu o echipă diversă de profesionişti din domeniul fiscalităţii, care îi va ajuta să se pregătească pentru a îndeplini ultimele cerinţe ale juriului. Pe o perioadă de patru zile, finaliştii vor trebui să rezolve studii de caz pe teme de fiscalitate internaţională. De asemenea, juriul de experţi le va evalua în cadrul unor interviuri abilităţile analitice, creative, dar şi pe cele practice, inclusiv personalitatea şi calităţile de leadership. Juriul îi va anunţa ulterior pe cei trei câştigători ai competiţiei Young Tax Professional of the Year.

Juriul este format din reprezentanţi de marcă ai guvernelor şi administraţiilor fiscale, reprezentanţi ai mediului academic, directori fiscali din cadrul unor corporaţii globale şi Parteneri care coordonează serviciile de Asistenţă fiscală în cadrul EY.

Cei trei finalişti ai competiţiei Young Tax Professional Of The Year vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii speciale care va avea loc pe 28 august, la Palatul Moltke, Copenhaga. Câştigătorii vor primi câte un premiu care reprezintă în acelaşi timp o ocazie de a-şi valorifica experienţa personală, precum şi o oportunitate de a fi conectaţi la diferitele pieţe din domeniul fiscalităţii şi de a înţelege efectiv parcursul acestora:

•             Premiul 1: o călătorie de afaceri de 30 de zile “în jurul lumii” care va presupune vizite de lucru desfăşurate pe parcursul a 10 zile la centre regionale importante de asistenţă fiscală ale EY situate în Londra, Washington DC şi Hong Kong.

•             Premiul 2: o vizită de 10 zile la unul dintre centrele regionale de asistenţă fiscală ale EY.

•             Premiul 3: o invitaţie de a participa la o conferinţă internaţională EY, în cadrul căreia câştigătorul va avea oportunitatea de a se întâlni cu liderii şi principalii clienţi ai EY.

În 2012, românca Olga Ţene a câştigat premiul al doilea în cadrul competiţiei internaţionale Young Tax Professional Of The Year iar premiul a constat într-o vizită de afaceri de 10 zile la centrul regional de asistenţă fiscală al EY din Londra.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.