Sunteţi proprietar de startup? ASEBUSS organizează un MBA special pentru antreprenori Sunteţi proprietar de startup? ASEBUSS organizează un MBA special pentru antreprenori
Şcoala de afaceri ASEBUSS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, lansează noul program de Master in Business Administration... Sunteţi proprietar de startup? ASEBUSS organizează un MBA special pentru antreprenori
MBAjpgŞcoala de afaceri ASEBUSS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, lansează noul program de Master in Business Administration destinat proprietarilor de startup-uri.

Programul ASEBUSS MBA aduce un real beneficiu proprietarilor de companii mici, cum este cazul startup-uri inovative, dealerilor, resellerilor, micilor producători, fiind în acest moment singurul MBA special focusat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Pentru a vă înscrie în cadrul acestui program trebuie să fiţi absolvenţi de facultate şi să aveţi o experienţă în muncă de minim doi ani.

Astfel, în zilele de 5, 10 şi 17 septembrie, ASEBUSS organizează gratuit o serie de cursuri demonstrative pentru antreprenorii interesaţi de înscrierea în acest program de MBA. Participarea la acest curs se poate realize prin înscrierea prealabilă la adresa de e-mail: mba@asebuss.ro.

Programul MBA va completa oferta existentă a şcolii, respectiv programul Executive MBA,  organizat în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta.

Profesorii au fost instruiți la cele mai prestigioase universităţi americane pentru a preda programe de MBA bazate pe aplicabilitate practică (Harvard, Standford, MIT) şi au o vastă experienţă în viaţa reală de business (ca antreprenori, consultanți şi chiar directori în companii multinaționale precum Vodafone, PWC, EliLily, Alcatel).

În cadrul noului MBA pentru antreprenori  profesorii au adaptat întregul program către aplicabilitate pe problemele managementului IMM-urilor specifice pieței românești.

În cadrul cursurilor se lucrează permanent pe studii de caz pentru a înțelege practic diverse aspecte ale business-ului, ca de exemplu dezvoltare organizațională şi managementul oamenilor, marketing şi loializarea clienţilor.

Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este prima şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei Nationale să organizeze program de master în administrarea afacerilor – tip executive, conform noilor reglementari ale convenţiei de la Bologna.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.