București, în Top 10 metropole cu cele mai curate paturi de hotel București, în Top 10 metropole cu cele mai curate paturi de hotel
Ruj de buze pe pernuţe, păr în chiuvetă – cum este realizată curăţenia în camerele de hotel? Şi în acest an portalul internaţional de... București, în Top 10 metropole cu cele mai curate paturi de hotel
Hotel_Large_ph48Ruj de buze pe pernuţe, păr în chiuvetă – cum este realizată curăţenia în camerele de hotel? Şi în acest an portalul internaţional de rezervări hotel.info a examinat din nou evaluarea celor peste şase milioane de clienţi care fac rezervări, în care oraşe se acordă importanţă curăţeniei şi unde serviciile hoteliere dau mai puţină atenţie igienei. În special prin comparaţia cu anul precedent devine evident care hotelieri şi-ai făcut temele.

top pat

Metropolele internaţionale plasate în top îşi pot menţine poziţia din anul precedent chiar şi atunci când oaspeţii cazaţi numai o noapte sunt mai puţin convinşi de curăţenia serviciilor hoteliere autohtone – printre acestea se numără şi Bucureştiul cu 8,29 puncte. Doar Tokio păstrează notele foarte bune de evaluare la nivelul 8,91.

Informaţii pozitive se raportează de asemenea de la Paris şi Rio de Janeiro. În comparaţie cu anul precedent, oaspeţii hotelurilor se arată evident mai mulţumiţi cu 7,67 şi 7,56 puncte privind igiena camerelor. Din contră, serviciile hoteliere din Londra obţin numai o evaluare de 7,48 şi prezintă potenţialul corespunzător de creştere.

* Oaspeţii hotelieri au evaluat, prin intermediul www.hotel.info, hotelul la care au făcut rezervări după plecarea lor, pe baza unui sistem de punctaj (0 până la 10). Pe lângă criteriile cum sunt calitatea camerei şi raportul preţ/prestaţie, în acest fel se poate aprecia de asemenea amabilitatea şi competenţa personalului sau curăţenia camerei. La egalitatea notelor de evaluare clasarea s-a realizat după a treia zecimală. 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.