Două premii EISA pentru televiozoarele Philips Două premii EISA pentru televiozoarele Philips
Philips 65PFL9708, în curs de lansare pe piaţă,  a primit de la EISA premiul EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014, iar Philips 50PFL5008 premiul EUROPEAN... Două premii EISA pentru televiozoarele Philips
Philips 50PFL5008 - EUROPEAN GREEN TV 2013-2014Philips 65PFL9708, în curs de lansare pe piaţă,  a primit de la EISA premiul EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014, iar Philips 50PFL5008 premiul EUROPEAN GREEN TV 2013-2014.

Juriul EISA a ales modelul Philips 65PFL9708 drept EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014.  Televizorul Philips UHD, care va fi disponibil la un preţ mai scăzut decât a televizoarelor Ultra HD de până acum, continuă recordul seriilor Philips 9000 care au câştigat premiul EISA pentru zece ani consecutivi.

“La redarea de conţinut Ultra HD, Philips 65PFL9708 oferă o adâncime şi o claritate uimitoare, iar opţiunea de upscale îmbunătăţește calitatea redării conţinutului Blu-ray, DVD şi a emisiilor TV în direct. Imaginile 3D pasive  au o claritate uimitoare pe acest televizor cu diagonală de 65”, datorită rezoluţiei mai mari. Alte aspecte ce ţin de calitatea imaginii includ un sistem de iluminare Edge LED, claritatea excelentă, contrastul şi redarea perfectă a imaginilor în mişcare, iar tehnologia de iluminare Ambilight Spectra XL îmbunătăţește imersiunea şi experienţa vizionării“, au declarat membrii juriului EISA.

Avem parte de o cerere în creştere atât de la pieţele de retail, cât şi de la consumatori pentru televizoare UHD care oferă imagini clare din orice sursă la un preţ accesibil. Astfel, ne-am folosit toate cunoştinţele despre imagini de calitate pentru a face televizoarele Philips UHD o alegere potrivită pentru publicul larg”

Maarten de Vries, CEO TP Vision

Mai multe detalii despre premiatul Philips 65PFL9708 precum preţul şi disponibilitatea vor fi anunţate în cadrul conferinţei de presă din cadrul IFA, de pe 5 septembrie.

Televizoarele Philips primesc EISA Green Award pentru al patrulea an consecutiv. “Într-o piaţă a diagonalelor TV în plină creştere, Philips îşi menţine reputaţia de brand care respectă mediul înconjurător. Philips 50PFL5008 continuă această tradiţie şi îşi surclasează concurenţa printr-un consum redus de energie şi utilizarea eficientă a materialelor relevante pentru mediul înconjurător. Philips continuă seria succeselor, câştigând şi în acest an EISA Green Award“, au spus membrii juriului EISA referitor la premiul câştigat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.