Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, lansează singura imprimantă POS pentru cupoane...
Epson-TM-C710Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, lansează singura imprimantă POS pentru cupoane integral color. Epson TM-C710 este o imprimantă cu un design compact, care permite desfăşurarea de campanii de marketing personalizate, contribuind la creşterea veniturilor şi la fidelizarea clienţilor.

Imprimarea color de înaltă calitate diferenţiază cupoanele de chitanţe, sporeşte vizibilitatea promoţiilor şi ratele de răspuns, stimulând vânzările. Mai mult, posibilitatea imprimării la cerere permite personalizarea ofertelor speciale, a promoţiilor sau a mesajelor pentru fiecare client în parte.

„Calitatea extraordinară a cupoanelor produse fac din TM-C710 instrumentul ideal de marketing direct, oferind o comunicare mai eficientă cu clienţii. Poate fi utilizată pentru o gamă largă de evenimente speciale, campanii promoţionale, programe de loialitate şi vânzări VIP, dar şi pentru a atrage clienţi noi şi pentru a genera mai mult trafic în magazine” a declarat Thierry Rohart, manager comercial  al diviziei de echipamente pentru punctele de vânzare la Epson Europe.

Pentru servirea rapidă a clienţilor, TM-C710 imprimă un cupon cu o dimensiune medie (20cm, 360 x 180 dpi) în aproximativ două secunde, iar posibilitatea alimentării cu cerneală şi hârtie în doar câteva secunde asigură o funcţionare uşoară şi creşte eficienţa. TM-C710 este, de asemenea, economică, deoarece cartuşele de mare capacitate produc până la 4.000 de cupoane per cartuş, în timp ce sistemul de „gestionare inteligentă a cartuşelor” asigură că fiecare picătură de cerneală este utilizată, menţinând costul total per chitanţă la un nivel scăzut.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.