Genius lansează pe piață sistemul de sunet SP-HF150 care păstrează sunetul stereo de calitate al boxelor cu carcasă de lemn, dar îl încorporează în...
SP-HF150_resizedGenius lansează pe piață sistemul de sunet SP-HF150 care păstrează sunetul stereo de calitate al boxelor cu carcasă de lemn, dar îl încorporează în difuzoare de numai 7 cm lățime și 13 cm înălțime.

SP-HF150 este un sistem de boxe alimentat prin USB, cu o putere totală de 4 wați, transmiţând un sunet clar şi vibrant şi, în acelaşi timp, un bas puternic şi reverberant.

Chiar şi cu un design minimalist, SP-HF150 produce un sunet de o calitate uimitoare şi îţi transformă computerul într-un superb sistem stereo. Poate fi folosit aproape oriunde împreună cu notebook-ul sau PC-ul.

Fiind uşor de utilizat şi de setat, acest sistem de sunet vă face să vă bucuraţi mai uşor de muzică, filme şi jocuri. Doar introduceţi mufa USB într-un PC/notebook pentru alimentarea cu energie şi mufa audio de 3,5 mm în dispozitivul dumneavoastră de redare a muzicii. Disponibil în trei culori: culoarea lemnului, negru şi argintiu.

Caracteristici:

•             Putere redată de 4 wați

•             Control ușor al volumului

•             Greutatea: 623 de grame

•             Funcţionează foarte bine cu orice PC, folosind mufa standard de 3,5 mm

•             Conexiuni uşoare: funcţionează cu PC-ul, Mac-ul şi iPod-ul/Mp3 player-ul.

Sistemul este disponibil în magazine la preţul de referință de 44 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.