New Trends: adidas Originals & Run DMC & DJ A-Trak New Trends: adidas Originals & Run DMC & DJ A-Trak
Adidas Originals prezinta o noua etapa a campaniei Unite all Originals. Ca parte a coliziunii intre culturi, legendele hip-hop-ului Run DMC se intalnesc cu... New Trends: adidas Originals & Run DMC & DJ A-Trak
294609Adidas Originals prezinta o noua etapa a campaniei Unite all Originals. Ca parte a coliziunii intre culturi, legendele hip-hop-ului Run DMC se intalnesc cu DJ-ul A-Trak. Maestri ai coliziunilor, Run DMC, l-au luat in echipa pe A-Trak si vor crea in studio un imn, care va uni toti originalii.

Chiar de la inceput, Run DMC au interactionat cu diferite culturi, devenind astfel inspirationali. Pionierii rap-ului au fost primii care au combinat hip-hop-ul cu rock-ul si moda cu muzica. Acum intra din nou in batalie, alaturi de cel mai in voga DJ al planetei, A-Trak.

Mai mult, fanii din intreaga lume pot interactiona cu Run DMC, intr-un film interactiv (adidas.com/unite), care aduce legendele din nou la viata.

Cu sediul in New York, Run DMC vor fi personajele principale intr-un material video care poate fi controlat de fani. Prin intermediul comenzii vocale si a efectelor vizuale, fani pot influenta cursul filmarii si pot introduce diferite efecte si animatii.

adidas Originals uneste acesti doi originali pentru a crea un moment de neuitat al anului 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.