Dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama anunță includereaunor noi facilități exclusive de care vor beneficia locatarii proiectului rezidențial Evocasa Selecta din București. Începând cu...
Evocasa SelectaDezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama anunță includereaunor noi facilități exclusive de care vor beneficia locatarii proiectului rezidențial Evocasa Selecta din București. Începând cu luna august 2013, toate persoanele care vor achiziționa un apartament în incinta ansamblului aflat în zona Foișorul de Foc vor avea la dispoziție în mod automat servicii concierge asigurate de compania Consiergo.

Bilete la Formula 1 și acces la specialiști străini de renume

Proprietarii Evocasa Selecta vor beneficia în mod gratuit de asistență 24 de ore din 24 din partea unei echipe dedicate prin intermediul căreia își pot rezerva o vacanță exclusivistă, bilete la un concert sau se pot programa la medici de renume din România și din străinătate. Peste 200 de parteneri din domenii diverse le vor asigura servicii integrate medicale,administrative, de lifestyle, îngrijire casă, turism și evenimente.

„Am ales să oferim serviciile de concierge într-un format integrat viitorilor noștri locatari din Evocasa Selecta. Știm cât de ocupați sunt și cât de mult apreciază un serviciu sau un produs de calitate care să le ușureze viața cotidiană. Așadar, adăugarea unor servicii de concierge a venit ca un pas firesc, din dorința de a le oferi sprijinul nostru”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Fiecare viitor locatar Evocasa Selecta va primi, o dată cu cheile noului apartament, un card pentru servicii concierge valabil timp de un an. În funcție de valoarea apartamentului achiziționat, acesta va intra în posesia unui pachet Premium (pentru proprietăți cu o valoare de până în 150.000 euro) sau Exclusiv (pentru proprietățile care depășesc 150.000 euro).

Dacă serviciile Premium pot soluționa nevoi curente precum servicii de baby-sitting sau de curățenie, pachetul Exclusiv asigură accesul la specialiști internaționali recunoscuți și la evenimente deosebite, precum premiile Oscar sau curse de Formula 1.

Serviciile din pachetul Premium rezolvă probleme consumatoare de timp sau urgențe, beneficiarul unui astfel de pachet cumpărând timp și calitate. Cu abonamentul Exclusiv, clienții cumpără nu numai timp, ci un stil de viață. Ne bucură inițiativa Adama pentru că avem posibilitatea de a ne extinde și demonstra expertiza și într-un sector neexplorat până acum – cel rezidențial”, declară Carmen Voicu, Managing Partner Consiergo.

Compania Consiergo, furnizorul serviciilor de concierge din Evocasa Selecta, pune la dispoziția clienților proprii o gamă vastă de servicii, de la satisfacerea unei singure nevoi, până la crearea unor pachete de servicii personalizate. O echipă de specialiști, cu experiență în domenii precum turism și evenimente, servicii medicale, marketing și client service este disponibilă 24/7.

Ansamblul rezidențial Evocasa Selecta, complet finalizat, se află în zona centrală a Bucureștiului, fiind proiectul premium din portofoliul companiei Adama. Clădirea de o arhitectură aparte este formată din 77 de apartamente de două, trei și patru camere cu un design futurist, finisaje de top, dar și terase de până la 129 mp care oferă o priveliște deosebită de sus asupra orașului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.