Vara este anotimpul vacanțelor, sezonul în care explorăm țări noi și ne relaxăm în locuri de poveste. PANDORA ți-a pregătit o serie de talismane...
2Vara este anotimpul vacanțelor, sezonul în care explorăm țări noi și ne relaxăm în locuri de poveste. PANDORA ți-a pregătit o serie de talismane care să-ți amintească de locurile frumoase pe care le-ai vizitat deja sau urmează să le vizitezi vara aceasta.

Ce destinație de vacanță ai ales pentru vara aceasta? Parisul? Poți avea un talisman cu Tour Eiffel și o valiză cu inscripția Paris. Sau poate Londra? Ai de ales între talismanul Big Ben și celebrul autobuz double-decker cu steagul Marii Britanii..

Pentru a-ți aduce aminte de Veneția avem pentru tine un talisman gondolă, iar pentru călătoria la Roma alege talismanul înfățișând Colloseum-ul. Pentru city-break-ul în Barcelona este perfect talismanul Sagrada Familia, iar pentru Berlin, talismanul Poarta Brandenburg.

Iar pentru cei care sunt mereu în căutarea adrenalinei, PANDORA a pregătit un talisman scooter roșu care să marcheze plimbările din serile de vară sau talismanul balon cu aer pentru a-ți aminti de experiențele inedite din vacanțe.

Şi pentru pasionații de călătorii indiferent de destinație, PANDORA a pregătit talismanele avion şi aparat foto.Te așteptăm în magazinele PANDORA să le descoperi!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.