CONCURS: Te premiem cu vin personalizat “Domeniile Ostrov F.C. Steaua București” CONCURS: Te premiem cu vin personalizat “Domeniile Ostrov F.C. Steaua București”
Ghicește scorul corect din prima manșă a dublei Steaua – Dinamo Tbilisi și poți câștiga prin tragerea la sorți unul din cele trei premii... CONCURS: Te premiem cu vin personalizat “Domeniile Ostrov F.C. Steaua București”
1 vinGhicește scorul corect din prima manșă a dublei Steaua – Dinamo Tbilisi și poți câștiga prin tragerea la sorți unul din cele trei premii puse la bătaie de Gadget & Trends Magazine și Domeniile Ostrov!

Locul I – 3 sticle de vin Domeniile Ostrov F.C. Steaua București

Locul II – 2 sticle de vin Domeniile Ostrov F.C. Steaua București

Locul III  – o sticlă de vin Domeniile Ostrov F.C. Steaua București

Pentru a participa la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Gadget & Trends Magazine şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe SITE, care este scorul cu care crezi tu că se va încheia partida tur dintre Steaua și Dinamo Tbilisi. (N.red. – am luat în calcul că ambele echipe au învins în tur și au mari șanse de a se califica în faza următoare a competiției și, implicit, de a se întâlni în meci direct).

Concursul se va încheia înainte de startul partidei din turul trei preliminar pe care echipa bucureşteană o va juca în 30 iulie, în deplasare.

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorţi, miercuri – 31 iulie, și își pot ridica premiile după ce vor contacta echipa Gadget & Trends Magazine prin Facebook, e-mail, telefon, etc. În condițiile în care nimeni nu va ghici scorul corect al partidei vom trage la sorți, aleatoriu, trei câștigători, dintre participanții care s-au înscris la concurs și care au respectat regulile impuse.

Dacă până atunci sunteți nerabdători sau dacă vreți să beți vin “Steaua’ în timp ce vă susțineți echipa preferată, puteți comanda pe http://www.vinpentrutine.ro/ro/

Steaua a învins în prima manşă a turului doi preliminar, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, echipa Vardar Skopje, în timp ce Dinamo Tbilisi, echipă antrenată de Dusan Uhrin Jr., fostul tehnician al echipelor Poli Timişoara şi CFR Cluj, s-a impus, cu scorul de 6-1, în faţa formaţiei Streymur.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook Gadget & Trends Magazine! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.