Topul celor mai amuzante mesaje trimise cu un buchet de flori: “Semnează ăla mic şi negru” … Topul celor mai amuzante mesaje trimise cu un buchet de flori: “Semnează ăla mic şi negru” …
Un top trei al celor mai amuzante mesaje trimise împreună cu un buchet de flori arată astfel: “Semnează ăla mic şi negru”, “Mă scuzaţi... Topul celor mai amuzante mesaje trimise cu un buchet de flori: “Semnează ăla mic şi negru” …
floriUn top trei al celor mai amuzante mesaje trimise împreună cu un buchet de flori arată astfel: “Semnează ăla mic şi negru”, “Mă scuzaţi de deranj, aţi primit un mesaj din toată inima. După vizualizare, vă rugăm să aveţi grijă la tensiune. Al tău gagic” şi “Iartă-mă că v-am încurcat aseară…”.

Românii au şi obiceiuri ciudate când vine vorba de a dărui flori, conform grupului FlorideLux.ro. Potrivit companiei, comenzi de buchete inedite, unele ajungând şi la 1.000 de euro, în forme neaşteptate sau cu mesaje mai puţin obişnuite, ajung săptămânal în sistemul de preluare comenzi al inbox-ul florăriei.

După cum arată reprezentantul FlorideLux.ro, prima florărie online din România, cea mai inedită livrare a constat în trimiterea zilnică a unui buchet de trandafiri la biroul destinatarului, timp de 14 zile.

Numărul de fire din buchet şi alternanţa culorilor trandafirilor reprezentau un indiciu în dezlegarea misterului care se afla în spatele expeditorului. Pe de altă parte, o cerere neobişnuită a fost aceea de a crea un buchet de trandafiri cu două fire de strelitzia (denumită şi pasărea paradisului) în mijloc, care semnifică două păsări”

Marius Dosinescu, CEO al grupului FlorideLux

De asemenea, el spune că ciudăţeniile sunt des întâlnite în business-ul pe care îl conduce, un exemplu în acest sens fiind un aranjament din floarea soarelui şi allium (usturoi), livrat special în Cluj, care a costat 1.000 de euro.

Tot la capitolul cifre, Marius Dosinescu precizează că FlorideLux.ro a livrat, în urmă cu ceva timp, un urs de flori de un metru înălţime, un copac din flori de 1,7 m înălţime, dar şi 350 de fire de trandafiri într-un singur buchet.

Revenind la preferinţele “speciale” ale românilor, cea mai neobisnuita cerere primită a fost de un trandafir negru.

“A trebuit să îl livrăm cu transport special până la ora nouă seara, în Piteşti, ca urmare a condiţiei puse de o domnişoară pentru bărbaţii care îşi doreau o întâlnire cu ea. Aceasta le-a spus că cel care îi va aduce un trandafir negru până la ora respectivă o poate însoţi la o nuntă. Clientul nostru se pare că şi-a dorit foarte mult acest lucru şi ne-a cerut ajutorul, primind, în final, întâlnirea visată”, a arătat CEO-ul FlorideLux.ro.

Potrivit acestuia, între 8 şi 12% din comenzile înregistrate de FlorideLux.ro sunt anonime. Florăria a primit, de-a lungul anilor, şi comenzi din afara ţării, precum Australia, Statele Unite sau chiar Noua Zeelandă.

Alte ciudăţenii:

Cea mai amuzantă situaţie întâlnită la FlorideLux.ro: Când au existat doi clienţi cu acelaşi nume, care au ales acelaşi produs, cu livrare la aceeaşi dată.

Cea mai periculoasă livrare de flori: Când unul dintre curierii companiei era cât pe ce să fie agresat de un soţ gelos, care a crezut că respectivul era admiratorul.

Cele mai folosite mesaje la buchete de flori: “La mulţi ani” şi “Te iubesc”.

Cele mai solicitate buchete speciale: 101 trandafiri, 29 frezii multicolore, 49 lalele, 33 trandafiri roşii cu gypsophila, 25 trandafiri roşii de lux (fir lung de trandafiri, cu vază şi verdeaţă).

Cele mai îndrăgite şi comandate aranjamente speciale: Căţeluşul de flori, trepte spre cuib (aranjament pe buturugă) şi ursul de flori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.