RCA-ul si asigurarile pentru locuinta si calatorie, disponibile direct prin telefon RCA-ul si asigurarile pentru locuinta si calatorie, disponibile direct prin telefon
Vodafone Romania isi extinde portofoliul de aplicatii mobile cu o noua solutie utila, dezvoltata in parteneriat cu i-Tom Solutions. Serviciile de ofertare, emitere si... RCA-ul si asigurarile pentru locuinta si calatorie, disponibile direct prin telefon
aplicatii-vodafone_640x454Vodafone Romania isi extinde portofoliul de aplicatii mobile cu o noua solutie utila, dezvoltata in parteneriat cu i-Tom Solutions. Serviciile de ofertare, emitere si livrare pentru politele din aplicatia i-Asigurare sunt oferite prin intermediul firmei Broker Virtual.

Utilizatorii Vodafone pot alege de acum polita RCA, precum si asigurarile pentru locuinta si calatorie in strainatate, direct prin telefon, prin intermediul aplicatiei pentru mobil i-Asigurare. Aceasta este disponibila pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android si iOS.

i-Asigurare powered by Vodafone permite utilizatorilor sa compare tarifele oferite de mai multe companii importante de asigurare de pe piata romaneasca si sa achizitioneze o polita direct din aplicatie, iar plata se efectueaza prin intermediul cardului bancar.

De asemenea, tot prin intermediul aplicatiei, posesorii de telefoane inteligente pot solicita si o oferta CASCO pentru automobilul lor. Mai mult, fiecare utilizator isi poate seta o serie de alerte utile, pentru momentul expirarii politei de asigurare, scadenta ratelor, expirarea Inspectiei Tehnice Periodice (ITP) sau a rovinietei.

Special pentru clientii Vodafone, aplicatia i-Asigurare va aduce o serie de preturi speciale, oferte si reduceri la tarifele societatilor de asigurare. Inca din momentul lansarii, clientii Vodafone beneficiaza de o reducere de 20% din pretul asigurarii medicale de calatorie in strainatate, indiferent de numarul de persoane si valoarea totala a asigurarii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.