Fashion trends: costume made to measure de la Gabriel Bespoke Fashion trends: costume made to measure de la Gabriel Bespoke
Brandul de modă Gabriel Bespoke, un atelier premium exclusiv masculin, lansează linia de costume realizate pe comandă, croite în funcție de preferințele și nevoile... Fashion trends: costume made to measure de la Gabriel Bespoke
Gabriel Bespoke Return of the Gentleman Lookbook 2013 (9)Brandul de modă Gabriel Bespoke, un atelier premium exclusiv masculin, lansează linia de costume realizate pe comandă, croite în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client.

Odată cu introducerea noii linii, brandul lansează și LookBook-ul 2013 „Return of the Gentlemen”, ce servește ca inspirație pentru bărbații moderni, ce vor să iși exprime personalitatea prin stilul vestimentar, care cred în imaginea unui gentleman desăvârșit și cunosc importanța unei ținute impecabile.

„Un gentleman adevărat acordă o importanță ridicată stilului vestimentar și imaginii sale, iar costumul reprezintă piesa centrală din garderoba sa. Astfel, am ales să extindem serviciile oferite de Gabriel Bespoke și am introdus linia dedicată costumelor realizate pe comandă, proiectate până în cel mai mic detaliu. Vorbim de o experiență personalizată 100%, de costume unice, gândite în funcție de stilul fiecărui client”, declară Răzvan Ioniţă, Founder & Manager Gabriel Bespoke.

Fie că optează pentru un costum business, unul de ceremonie sau un blazer casual, atelierul Gabriel Bespoke oferă o varietate de peste 400 de stofe din lână 100%, provenite de la doi dintre cei mai importanți producători mondiali: Dormeuil și Vitale Barberis. Materialele Dormeuil provin din Marea Britanie, brandul având o tradiție ce datează din 1842, în timp ce italienii de la Vitale Barberis au o experiență de peste 350 de ani.

Oferind cel mai înalt grad de personalizare, fiecare client își va putea alege de la materialul si croiala costumului până la tipul de guler, culoarea butonierelor, modelul nasturilor, monograma și detaliile contrastante.

Produsele pot fi găsite în showroom-ul Gabriel Bespoke, str. Știrbei Vodă, nr. 69, București. Printre serviciile premium oferite se numără Bespoke Anywhere You Are, un concept dedicat persoanelor cu o viaţă activă, ce nu au timp să viziteze showroom-ul pentru a comanda un produs. Echipa de consultanţă Gabriel Bespoke se deplasează la biroul sau locuinţa clientului, oferindu-i consiliere personalizată într-un mediu familiar, fără nici un cost suplimentar.

Atelierul Gabriel Bespoke este un boutique de costume și cămăși manufacturate pe comandă. Conceptul high class al brandului garantează servicii premium și oferă avantajul unei experiențe exlusiviste, personalizate 100%, toate modelele fiind gândite până în cel mai mic detaliu, în funcție de nevoile și dorințele clienților.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.