Noile „gadget-uri” de la Allied Telesis au ajuns în România prin ELKOTech Noile „gadget-uri” de la Allied Telesis au ajuns în România prin ELKOTech
ELKOTech Romania anunţă disponibilitatea în România a noilor switch-uri GS950 PS din gama WebSmart Edge, produse de Allied Telesis. Compania este producător global de... Noile „gadget-uri” de la Allied Telesis au ajuns în România prin ELKOTech
GS950-10PSELKOTech Romania anunţă disponibilitatea în România a noilor switch-uri GS950 PS din gama WebSmart Edge, produse de Allied Telesis. Compania este producător global de soluţii de switching IP/Ethernet şi lider în industria soluţiilor pentru reţelele IP Triple-Play.

Noua serie de switch-uri oferă o soluţie accesibilă, sigură şi fiabilă pentru cei care preferă să utilizeze echipamente managed în zona de acces a reţelei. Switch-urile GS950 PS au o interfaţă de web-management uşor de folosit, ce permite o configurare facilă, adăugând în acelaşi timp securitate şi Power over Ethernet Plus la acest nivel al reţelei.

Aceste produse sunt ușor de folosit, implică o configurare minimală și reprezintă soluția ideală pentru POS-uri și sisteme de supraveghere IP ce necesită PoE+. Capabilitățile PoE+ fac ca această serie de switch-uri să fie ideală pentru camerele de securitate cu zoom-in și pentru punctele de acces wireless”

Mike Dunbar, Președinte de vânzări, servicii și marketing pentru America de Nord în cadrul Allied Telesis

Seria GS950 PS este disponibilă în configuraţii de 8, 16 şi 48 porturi Gigabit (AT-GS950/10PS, AT-GS950/16PS şi AT-GS950/48PS). Toate cele trei au suport PoE+ (IEEE 802.3at) si pot oferi până la 30W per port. Modelele cu 8 şi 16 porturi au două porturi combo SFP, în timp ce modelul cu 48 de porturi include patru porturi combo SFP.

Aceste produse sunt disponibile în oferta partenerilor ELKOTech la preţuri ce încep de la 1.790 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.