Travel Pack, cea mai cool ofertă de vacanță de la COSMOTE Travel Pack, cea mai cool ofertă de vacanță de la COSMOTE
Odată cu sosirea verii, oamenii încep să-și facă bagajele pentru a pleca în vacanță, iar o călătorie prin țară va ține clienții și mai... Travel Pack, cea mai cool ofertă de vacanță de la COSMOTE
Flyer Travel PackOdată cu sosirea verii, oamenii încep să-și facă bagajele pentru a pleca în vacanță, iar o călătorie prin țară va ține clienții și mai aproape de telefoanele lor. COSMOTE România introduce noua extraopțiune Travel Pack, care oferă acces la beneficiile incluse prin intermediul unei cartele răzuibile. Prin urmare, în doar câteva secunde, clienții pot împărtăși aventurile și peisajele frumoase din România cu prietenii și familia.

Noul Travel Pack oferă acces mai rapid la beneficiile incluse într-o extraopțiune prepaid. Prin răzuirea cartelei, clienții care cumpără extraopțiunea de la punctele de vânzare primesc direct toate beneficiile incluse. Este o modalitate mai ușoară de achiziționare a unei extraopțiuni, care economisește timp”

Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România

Noua extraopțiune Travel Pack, activată prin răzuirea cartelei, oferă atât clienților noi cât și celor existenți, pentru doar 6 euro credit/lună, 1.500 de minute și SMS-uri în rețea, 1.500 de minute către rețeaua fixă Romtelecom, 50 de minute naționale/internaționale/SMS-uri naționale și 250 MB trafic de date. Clienții COSMOTE pot folosi minutele internaționale pentru apeluri către destinaţii fixe din Uniunea Europeană şi pentru apeluri către reţele fixe şi mobile din Canada, SUA şi Israel.

În plus, cu noua extraopțiune, clienții COSMOTE primesc acces gratuit la două aplicații mobile foarte utile în timpul vacanței: ‘RadarMe powered by Cosmote’ și ‘Mireo Navigation powered by Cosmote’. ‘RadarMe powered by Cosmote’ este o aplicație premium de localizare care conține radar, hărți, chat, oferă posibilitatea creării și administrării de grupuri și acces la alte caracteristici care permit utilizatorului să interacționeze ușor cu prietenii și cu alți utilizatori, în timp ce ‘Mireo Navigation powered by Cosmote’ oferă utilizatorilor acces la traseul de care au nevoie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.