„The Last of Us”, cea mai bună dinamică de vânzări din istoria jocurilor PlayStation 3 „The Last of Us”, cea mai bună dinamică de vânzări din istoria jocurilor PlayStation 3
Sony Computer Entertainment Inc. susține că jocul The Last of Us™ a depăşit 3.4 milioane de unităţi vândute. Jocul exclusiv pentru PlayStation®3 – cu... „The Last of Us”, cea mai bună dinamică de vânzări din istoria jocurilor PlayStation 3
TLoU_01Sony Computer Entertainment Inc. susține că jocul The Last of Us™ a depăşit 3.4 milioane de unităţi vândute. Jocul exclusiv pentru PlayStation®3 – cu cele mai mari punctaje din istoria recentă a jocurilor video – a depăşit orice aşteptări, devenind cel mai bine vândut titlu PS3 al anului 2013.

The Last of Us prezintă o călătorie emoţionantă într-o lume transformată radical, la 20 de ani de la explozia unei epidemii care a decimat populaţia planetei. Povestea jocului oferă a experienţă realistă şi o radiografie a naturii umane din perspectiva celor doi protagonişti Joel şi  Ellie.

Aventura celor doi este plină de momente tensionate şi emoţionante deopotrivă, punctele central ale naraţiunii bazându-se pe subiecte precum supravieţuirea cu orice preţ, loialitatea, dragostea şi mântuirea.

“Aceste cifre de vânzări reprezintă cea mai bună dovadă a faptului că The Last of Us este un adevărat “blockbuster”,” a declarat Shuhei Yoshida, preşedintele Sony Computer Entertainment Worldwide Studios. “Cei de la Naughty Dog sunt visători în cel mai bun sens al cuvântului, demonstrând abilităţile lor de povestitor de neegalat prin acest joc iubit de public. PlayStation îşi continuă angajamentul de a livra experienţe de gameplay unice, precum The Last of Us, care redefinesc industria de divertisment interactiv.”

The Last of Us este disponibil în magazinele de specialitate din România la preţul de 239,9 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.