Raluca Lazarut este indragostita de Laponia! Raluca Lazarut este indragostita de Laponia!
Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D, este pasionata de calatoriile in cele mai indepartate colturi ale lumii. Aceasta a declarat in emisiunea “Draga mea... Raluca Lazarut este indragostita de Laponia!
Raluca Lazarut in emisiunea Draga mea prietenaRaluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D, este pasionata de calatoriile in cele mai indepartate colturi ale lumii. Aceasta a declarat in emisiunea “Draga mea prietena”, transmisa in direct de pe plaja Mambo din Mamaia, ca-si doreste sa se reintoarca in Laponia.

Prezentatoare a eclarat ca in urma cu trei ani a vizitat pentru prima data taramul lui Mos Craciun.

Raluca LazarutAre magia despre care se vorbeste, este o tara aparte, desprinsa parca din Paradis. De obicei, cand vizitezi un loc, iti ramane in suflet, dar nu-ti doresti neaparat sa-l revezi. In Laponia m-as intoarce si ma bucur mult ca am reusit sa iau parte la vestitele nopti albe. Traiesti un sentiment extraordinar atunci cand la 3 noaptea este zi. Tin minte ca la revenirea In tara, am dormit vreo 28 de ore ca sa-mi reincarc bateriile dupa cele 4 zile in care n-am prea inchis un ochi

Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D

Raluca Lazarut prezinta Stirile Kanal D, in fiecare luni si marti, de la ora 12.30, la Kanal D.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.