Springtime se extinde pe litoral și deschide a doua locaţie de la malul Mării Negre Springtime se extinde pe litoral și deschide a doua locaţie de la malul Mării Negre
Amplasat în centrul staţiunii Costineşti şi cu o suprafaţă de peste 2000 mp, restaurantul  devine astfel cea de-a doua locaţie Springtime de la malul... Springtime se extinde pe litoral și deschide a doua locaţie de la malul Mării Negre
Harta Springtime CostinestiAmplasat în centrul staţiunii Costineşti şi cu o suprafaţă de peste 2000 mp, restaurantul  devine astfel cea de-a doua locaţie Springtime de la malul Mării Negre. Noul restaurant poate servi peste 10.000 de clienţi zilnic şi îşi propune să se transforme într-unul din cele mai populare locaţii de pe litoralul românesc.

Springtime a deschis recent cel de-al 25-lea restaurant al lanţului, care va funcţiona în perioada sezonului estival în staţiunea Costineşti. Astfel, turiştii care-şi petrec vacanţa în Costineşti se vor putea bucura de acum înainte de preparatele Springtime într-un restaurant spaţios, amenajat modern, pregătit să servească peste 600 de turişti pe oră şi să îi destindă cu o atmosferă de distracţie specifică Staţiunii Tineretului.

Decizia de a deschide un nou restaurant pe litoral a venit ca urmare a interesului tot mai crescut faţă de produsele noastre, precum şi ca urmare a cererii venite din partea turiştilor care îşi doreau în Costineşti un restaurant cu un meniu diversificat, dar care să ofere şi încredere, adică să respecte toate standardele de calitate şi de siguranţă a alimentelor. Inovaţia Springtime a început în anii 90 când am lansat pentru prima oară în România bine-cunoscuta şaorma, iar de atunci continuăm să ne surprindem clienţii cu preparate delicioase. Acum vrem să le oferim acestora bucuria unei mese gustoase şi atunci când sunt în vacanţă: inaugurăm în Costineşti un restaurant de referinţă în materie de gust, standarde de servire şi de preparare, atmosferă şi bună dispoziţie.”

Maissam Mrad, Managing Director Springtime

În plus, noul restaurant este cea de-a treia locaţie Springtime dotată cu „linie caldă” ceea ce înseamnă că o echipă de bucătari cu experienţă va pregăti turiştilor printre altele şi mâncăruri gătite dupa reţete tradiţionale româneşti. “Linia caldă” a fost inclusă întrucât în ultimii 15 ani s-a bucurat de un real succes în restaurantul Springtime Neptun, ceea ce arată preferinţa turiştilor veniţi în vacanţă pe Litoral pentru preparatele gătite ca acasă.

„Vrem ca turiştii care ne calcă pragul să plece cu cele mai frumoase amintiri ale meselor în familie astfel că îi aşteptăm cu reţete pregătite ca la „mama acasă” şi cu servire ireproşabilă” a completat Maissam Mrad, Managing Director Springtime.

În afara liniei calde şi a bine cunoscutei game de delicii libaneze, turiştii vor putea savura  bunătăţile care i-au cucerit deja, precum pizza, salate, sau noua gamă Spring Snacks, introdusă la mijlocul lunii iunie în meniul Springtime şi populară în rândul tinerilor din Capitală.

“Spring Snacks se bucură deja de succes în rândul consumatorilor tineri din Bucureşti aşa că ne propunem ca cele opt sortimente incluse în noua gamă să se tranforme într-un hit preferat de tinerii din toată ţara, veniţi în vacanţă la Costineşti. Îi invităm să încerce meniul Springtime, creat special pentru ei, să guste atmosfera de distracţie şi să facă din restaurantul Springtime din Costineşti punctul de întâlnire al găştii în această vară” a adăugat Maissam Mrad, Managing Director Springtime.

Aflat în plin proces de expansiune, lanţul de restaurante Springtime intenţionează să deschidă o nouă locaţie pe Litoral în perioada imediat următoare.

Materia primă folosită la prepararea produselor servite la Springtime, provine în proporţie de peste 80% de la fabricile grupului Springtime Holding, fabrici ce sunt certificate ISO şi dotate cu cele mai performate utilaje, conform standardelor europene în vigoare. Pentru ingredientele ce nu se produc în cadrul fabricilor, Springtime colaborează cu furnizori atent selecţionaţi şi certificaţi la nivel european. Toate restaurantele Springtime deţin certificarea ISO 22000:2005 şi 9001:2008 şi respectă toate standardele europene în materie de calitate şi siguranţa alimentului, astfel Springtime garantează pentru calitatea şi siguranţa tuturor preparatelor şi îşi respectă promisiunea de a oferi întotdeauna consumatorilor preparate unice, proaspete şi delicioase.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.