Travel trends: Cluj-Tel Aviv, din noiembrie în portofoliul Wizz Air Travel trends: Cluj-Tel Aviv, din noiembrie în portofoliul Wizz Air
Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, a anunţat o nouă rută disponibilă... Travel trends: Cluj-Tel Aviv, din noiembrie în portofoliul Wizz Air
Wizz AirWizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, a anunţat o nouă rută disponibilă de la Aeroportul Internaţional Cluj Napoca. Zborurile spre Aeroportul Internaţional Ben Gurion în Tel Aviv vor începe la sfârşitul lunii noiembrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică.

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume.

Aflaţi mai multe despre rutele Wizz Air dinspre şi spre România.

Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti.

Potrivit reprezentanţilor transportatorului aerian, locurile sunt disponibile la tarife pornind de la 39,99 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

“După succesul zborurilor  din Tel Aviv spre Budapesta şi Bucureşti, lansate încă din decembrie 2012, ne aşteptăm la acelaşi entuziasm din partea consumatorilor noştri privind noile servicii din Tel Aviv spre Vilnius, Katowice şi Cluj Napoca. Alături de tarifele accesibile Wizz Air, aceste destinaţii vor fi foarte populare în comunitatea israelită ce călătoreşte în Europa. Suntem încrezători că Tel Aviv va beneficia de numărul mare de turişti care va vizita Israelul în timpul anului”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Care sunt rutele de milioane.

„Zborurile pe destinaţia Tel Aviv sunt o premieră pentru Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, înscriindu-se astfel în strategia noastră de dezvoltare a reţelei de rute. Această destinaţie oferă posibilitatea călătoriilor turistice, dar va consolida şi legăturile de afaceri între Transilvania şi Israel. Avem convingerea că destinaţia Tel-Aviv va avea popularitatea celorlalte rute operate de Wizz Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca”, a completat David Ciceo, Director General Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Până la finalul acestui an, reprezentanţii operatorului aerien estimează ca numărul pasageriror să treacă pragul de 13 milioane de persoane, în creştere cu peste 1,5 milioane de persoane comparativ cu anul anterior.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.