Google se joacă de-a extratereștri și OZN-urile Google se joacă de-a extratereștri și OZN-urile
Google a ales să marcheze 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell, printr-un Doodle interactiv. Motorul de căutare readuce în atenția... Google se joacă de-a extratereștri și OZN-urile
google doodle gadgetGoogle a ales să marcheze 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell, printr-un Doodle interactiv. Motorul de căutare readuce în atenția internauților incidentul OZN de la ROSWELL care s-a petrecut pe 7 iulie 1947. O zi mai târziu în presa locală au apărut relatări despre nava cu extratereștri prăbușită în mijlocul deșertului.

Doodle-ul aniversar realizat de Google pentru INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL este construit sub forma unui mini-joc, utilizatorii având posibilitatea să dea click pe diferite obiecte pentru a reasambla nava spațială și a-l trimite pe protagonistul extraterestru înapoi în spațiu.

Potrivit Wikipedia, în incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine, de la un obiect neidentificat care s-a prăbușit în apropierea de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New MexicoSUA, în iunie sau iulie 1947. De la sfârșitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense și obiectul unor teorii ale conspirației cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbușit.

Armata Statelor Unite ale Americii, United States Army, susține că ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care aparținea unui program clasificat numit Mogul; cu toate acestea, mulți susținători ai OZN-uri spun că, de fapt, o navă extraterestră s-a prăbușit și câteva cadavre au fost recuperate și că apoi militarii au început o operațiune de mușamalizare. Incidentul s-a transformat într-un fenomen foarte cunoscut în cultura populară, ceea ce face ca numele Roswell să fie sinonim cu OZN-urile. Este pe primul loc ca fiind unul dintre incidentele cele mai mediatizate și controversate despre un presupus OZN.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.