Campanie pro-sănătate iniţiată de Dolce Sport: “Cea mai mare oră de sport” Campanie pro-sănătate iniţiată de Dolce Sport: “Cea mai mare oră de sport”
Sâmbătă, 6 iulie 2013, Dolce Sport dă startul celei de-a treia ediții a evenimentului “Cea mai mare oră de sport”, ca parte a campaniei... Campanie pro-sănătate iniţiată de Dolce Sport: “Cea mai mare oră de sport”
Cea mai mare ora de sport (Small)Sâmbătă, 6 iulie 2013, Dolce Sport dă startul celei de-a treia ediții a evenimentului “Cea mai mare oră de sport”, ca parte a campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

Evenimentul, organizat de Dolce Sport împreună SmartAtletic şi GetFit, se va desfășura pe durata a trei zile, prima fiind programată în această sâmbătă, în București, parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între orele 9-15. Alte două zile dedicate exercițiilor în aer liber sunt rezervate pentru vineri, 26 iulie, și sâmbătă, 27 iulie, la Mamaia, piațeta Perla.

“Pentru că numărul celor care fac mișcare este în continuă creștere și pentru că suntem la cea de-a treia ediție a evenimentului Cea mai mare oră de sport, ne-am decis să îl organizăm pe durata a trei zile și să mergem și acolo unde cei mai mulți dintre români își petrec vacanța în acest an, adică pe litoralul românesc. La edițiile anterioare am avut mii de participanți de toate vârstele, iar acum sperăm ca numărul entuziaștilor să fie cel puțin la fel de mare,” a declarat Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport și susținător activ al campaniei “Mișcarea face bine”.

La “Cea mai mare oră de sport” din București vor avea loc demonstraţii de zumba, kangoo jumps, body kick,  dar și dansuri pentru copii. De altfel, față de edițiile din anii trecuți, câteva noi discipline precum boot camp, antrenamentul functional, bokwa, fitbox, real ryder, steel programs, X-tempo, care capătă noi adepți de la o lună la alta, vor putea fi testate de participanți. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiţi alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.