Refresh la Red Angus Steakhouse Refresh la Red Angus Steakhouse
Localul Red Angus Steakhouse din Centrul Vechi își reîncepe activitatea în luna iunie, într-un spațiu mai generos, cu un design de interior semnat de arhitectul... Refresh la Red Angus Steakhouse
Red Angus Steakhouse_jos_lowLocalul Red Angus Steakhouse din Centrul Vechi își reîncepe activitatea în luna iunie, într-un spațiu mai generos, cu un design de interior semnat de arhitectul Corvin Cristian, și este acum gata să își primească clienții cu fripturi fragede și suculente, atmosferă relaxată și cel mai bun jazz&blues din oraș.

Aici poți degusta preparate din celebra carne de vită Red Angus, de proveniență SUA, certificată USDA Choice pentru calitatea sa și te poți delecta cu muzica live interpretată de Marcian Petrescu și Trenul de Noapte, singura trupă de harmonica blues din România.

De toate acestea te poți bucura într-un spațiu autentic american, construit asemenea unui hambar, cu lemn învechit de peste 100 de ani, unde veți descoperi motociclete vintage, un tonomat perfect funcțional și un aparat original de pinball adus special de peste Ocean.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.