AOC lansează “cinematograful de pe birou”: myMulti-Play de 29” AOC lansează “cinematograful de pe birou”: myMulti-Play de 29”
AOC, unul dintre brandurile de top de pe piaţa monitoarelor, care s-a remarcat prin conceptelele noi, creative și neobișnuite din industrie a prezentat azi,... AOC lansează “cinematograful de pe birou”: myMulti-Play de 29”
AOC q2963Pm (3)AOC, unul dintre brandurile de top de pe piaţa monitoarelor, care s-a remarcat prin conceptelele noi, creative și neobișnuite din industrie a prezentat azi, în cadrul unui eveniment de presă, în premieră pe piața locală, monitorul myMulti-Play, parte din cel mai nou line-up de produse al companiei. Modelul de 29”, cu un format al imaginii de 21:9 este destinat vizualizării filmelor în format Cinemascope.

Creat pentru cinefili și pentru utilizatorii care au nevoie de un ecran cu o lățime extinsă, precum programatorii sau angajații din domeniul bancar, modelul are o rezoluție UWHD de 2560 x 1080. Pentru aplicațiile de tip office, monitorul compatibil MHL oferă un spațiu de afișare extins – oferind posibilitatea comparării tabelelor sau rulării simultane a mai multor ferestre de program.

Imagine Ultra-wide din surse multiple

Peste 2,7 milioane de pixeli pe un ecran cu o diagonală de 29”: monitorul myMulti-Play oferă o experiență de vizualizare similară unui ecran de cinema, precum și posibilitatea de a extinde spațiul de lucru folosit de către aplicații. Modelul poate primi în mod simultan semnal de la mai multe surse, precum BluRay playere sau computere, pe care îl afișează într-o rezoluție generoasă de 2560 x 1080 pixeli.

Având o ramă ultra subțire, myMulti-Play folosește un panou IPS performant ce oferă unghiuri foarte largi de vizualizare și o acuratețe foarte mare a culorii. Modelul, parte din gama Style, oferă o rată de contrast dinamic de 50.000.000:1 (rată de contrast tipic: 1000:1) din unghiuri de vizualizare de până la 178°, atât pe orizontală, cât și pe verticală. În același timp, luminozitatea de 250 cd/m2 și timpul de răspuns de 5 ms contribuie la imagini ultra clare, în culori cu adevărat fidele.

Conectivitate MHL pentru utilizatorii Android

Datorită portului MHL integrat, utilizatorii sistemului de operare Android își pot conecta dispozitivele compatibile direct la monitor, care va afișa conținutul de pe smartphone sau tabletă pe ecranul de 29”. Portul oferă în același timp posibilitatea de încărcare a dispozitivelor mobile. Monitorul AOC este echipat și cu o intrare HDMI compatibilă HDCP, cu porturi DVI-D, D-Sub și cu două Displayports. Pentru a elimina cablurile inestetice, dar și pentru a oferi un plus de spațiu funcțional pe birou, modelul are difuzoare integrate, oferind totodată posibilitatea de a fi montat pe perete, cu ajutorul suporturilor VESA de 100 mm.

Tehnologie prietenoasă cu mediul

Prin folosirea tehnologiilor LED de ultimă generație, AOC q2963Pm este foarte prietenos cu mediul, consumând numai 26 Watt în timpul funcționării și 0,5 Watt în modul stand-by. Astfel, modelul vine în întâmpinarea celor mai exigente standarde în protecția mediului, precum Energy Star 5.0.

AOC myMulti-Play este echipat, asemenea multor modele ale companiei, cu o serie de soluții software inteligente. Programele Eco Mode și e-Saver contribuie la economisirea de energie prin adaptarea setărilor ecranului la lumina ambientală. i-Menu permite schimbarea cu ușurință a setărilor, doar cu ajutorul mouse-ului, în timp ce Screen+ împarte ecranul în mai multe secțiuni individuale, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC myMulti-Play va fi disponibil în România începând cu luna iulie, la un preț de 2099 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.