Noul manager Nokia România, pasionat de fotbal, ski şi oenologie Noul manager Nokia România, pasionat de fotbal, ski şi oenologie
Nokia a organizat, joi, un eveniment pentru a-l prezenta, oficial, pe noul manager al companiei care se ocupă și de operațiunile din România. Am... Noul manager Nokia România, pasionat de fotbal, ski şi oenologie
Rossen Petkov, general manager Nokia RomaniaNokia a organizat, joi, un eveniment pentru a-l prezenta, oficial, pe noul manager al companiei care se ocupă și de operațiunile din România. Am aflat că bulgarul Rossen Petkov (39 de ani) este General Manager pentru Nokia România & Balcani, încă, din 1 octombrie 2012. Petkov a absolvit Universitatea Tehnică din Sofia, unde a obţinut un master în informatică. El deţine, de asemenea, o diplomă în Executive Business Management de la Wharton Business School.

Petkov s-a alăturat companiei Nokia în 2006, ca Acount Manager pentru Nokia Mobile Phones în Bulgaria. Printre clienţii săi s-au numărat Vodafone, Deutche Telekom, Telenor, precum şi clienţi de distribuţie.

Au urmat poziţiile de Country Manager pentru Bulgaria şi apoi General Manager Nokia Balcani – Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegro, Albania și Kosovo.

A fost numit General Manager România & Balcani la 1 octombrie 2012 și coordonează activităţile echipelor locale, precum şi relaţiile cu partenerii locali pentru România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Albania, Kosovo şi Moldova. Printre hobby-urile lui Rossen Petkov se numără fotbalul, ski-ul şi oenologia. Acesta este căsătorit şi are o fiică.

În paralel, în cadrul evenimentului, reprezentanții Nokia au prezentat o gamă întreagă de produse, precum și doi noi membrii ai familiei Lumia: Nokia 520 și Nokia 720. Vom reveni cu detalii despre cele două telefoane după ce le vom testa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.