Singura tabletă românească de 10.1 inci cu procesor Quad Core, acum şi în varianta de culoare neagră Singura tabletă românească de 10.1 inci cu procesor Quad Core, acum şi în varianta de culoare neagră
Producătorul local de electronice E-Boda a anunţat disponibilitatea tabletei Supreme XL400QC, lansată la finalul lunii aprilie, în varianta de culoare neagră. Modelul produs de... Singura tabletă românească de 10.1 inci cu procesor Quad Core, acum şi în varianta de culoare neagră
poza 1 xl400qc negruProducătorul local de electronice E-Boda a anunţat disponibilitatea tabletei Supreme XL400QC, lansată la finalul lunii aprilie, în varianta de culoare neagră.

Modelul produs de E-Boda a fost prima tabletă românească cu procesor Quad Core şi display de 10.1 inci.

Carcasa din aluminiu şi plastic integrează un ecran IPS de 10.1” cu o rezoluție de 1280 x 800, capabil să redea conținut multimedia Full HD. Tableta este dotată cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, un procesor grafic MultiCore și memorie RAM DDR3 de 1GB pentru o experinţă multimedia completă.

Aflaţi mai multe informaţii despre tableta celor de la E-Boda.

La încaputul lunii iunie, oficialii E-Boda anunţau lansarea update-ului de software a versiunii Android 4.1.1 pentru tableta Supreme XL400QC. Noua versiune aduce o stabilitate mai mare a sistemului de operare, aplicaţiile rulează mai fluid, iar bug-urile semnalate în prima versiune au fost rezolvate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.