Cel mai mic obiectiv de tip fisheye de pe piață vine de la Samsung Cel mai mic obiectiv de tip fisheye de pe piață vine de la Samsung
Producătorul de electronice Samsung a lansat noul obiectiv Samsung 10mm F3.5 Fisheye destinat pasionaţilor de fotografie, dar și specialiştilor în arta fotografică, care pot... Cel mai mic obiectiv de tip fisheye de pe piață vine de la Samsung
SAMSUNG CSCProducătorul de electronice Samsung a lansat noul obiectiv Samsung 10mm F3.5 Fisheye destinat pasionaţilor de fotografie, dar și specialiştilor în arta fotografică, care pot surprinde acum cadre mai ample.

Cel mai mic obiectiv de tip fisheye AF de pe piață beneficiază de un unghi foarte amplu de captură și are jumătate din dimensiunea și greutatea concurenților săi, oferind fotografilor pasionați o modalitate convenabilă de a-și extinde orizonturile creative, fără a fi nevoie să poarte cu ei accesorii grele.

Noul obiectiv reprezintă inovația Samsung în tehnologia obiectivelor de 180 de grade și este compatibil cu premiatul sistem NX, inclusiv noul NX300. Capacitatea extinsă de captură face ca noul obiectiv fisheye de 10mm să devină partenerul perfect pentru fotografii de peisaj – permițând utilizatorilor să compună cadre uimitoare ale unor orașe, peisaje pitorești sau ale unui cer frumos. 10mm white(1)

Cu o greutate de 72 de grame, acest obiectiv compact dispune de două varietăți de culori elegante, alb sau negru, completând seria de camere NX. Totodată, obiectivul poate fi purtat cu ușurință într-o geantă foto, pentru a călători ușor și a fotografia în aer liber.

Pentru o experiență fotografică desăvârșită, obiectivul vine cu o serie de opțiuni iScene, inclusiv Beauty Shot, Portrait, Night, Backlight, Children & Sports. Astfel, dispozitivul se poate adapta la nevoile fiecărui fotograf. Obiectivul F3.5 Fisheye de 10mm este, de asemenea, echipat cu o diafragmă cu apertură circulară pentru a aduce subiectul fotografiei voastre în cadru central.

Specificații tehnice pentru obiectivul Samsung F3.5 Fisheye de 10mm

Distanță Focală

10mm (echivalentul a 15.4mm în format de 35mm)

Elemente în

Grup

7 elemente în 5 grupuri (1 obiectiv asferic)

Unghi

180°

Apertură

F3.5 (Min. F22)

Număr de lame 7, Diafragmă cu Apertură Circulară

OIS

Nu

Distanță focală minimă

0.09m

Amplificare maximă

Aprox. 0.22X

iScene

Night, Portrait, Beauty shot, Children, Backlight, Sports

Husă lentilă

Nu

Dimensiune Filtru

Nu

Tip Montură

Samsung NX Mount

Dimensiuni (DxL)

Φ58.8mm x 26.3mm

Greutate

72g (fară accesorii)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.